Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

DANES ZA JUTRI


Kot eden izmed najbolj uspešnih trgovcev z živili v Sloveniji zelo resno jemljemo svojo odgovornost do kupcev, poslovnih partnerjev, sodelavcev, družbe in okolja. Poleg enostavnosti in zanesljivosti sodi med naše temeljne vrednote tudi odgovornost in tako v samem bistvu zaznamuje naše poslovno delovanje.

Kaj delamo, da bo naš svet iz dneva v dan bolj trajnosten in da bomo prispevali svoj delež k boljšemu jutri, v katerem je vredno živeti? Danes za jutri predstavlja našo vizijo, kako je lahko trajnostno nakupovanje dostopno vsem – s trajnostnimi izdelki, družbenimi projekti in inovativnimi ukrepi. Dobro počutje živali, varstvo podnebja, naša bio ponudba, manj embalaže: tukaj preberite, kaj počnemo danes za boljši jutri.

AKTUALNI PROJEKTI


Pri HOFERju prizadevanja za skupno dobro razumemo kot dolžnost, da tudi izven okvirjev naše osnovne dejavnosti s svojim znanjem in viri pozitivno prispevamo k razvoju družbe in ravnamo družbeno odgovorno. Želimo biti zanesljiv partner celotni družbi – ne samo našim kupcem, sodelavcem in dobaviteljem, temveč tudi različnim organizacijam. Zato se lotevamo aktualnih vprašanj in jih aktivno rešujemo s partnerskimi organizacijami ter dobrodelnim organizacijam doniramo denar, čas in izdelke.

Vsako leto določimo skrbno izbrane, družbeno pomembne teme s področij varstva podnebja in okolja ter družbene odgovornosti, v okviru katerih želimo skupaj s kupci in sodelavci izpeljati obsežne kampanje in projekte. Prizadevamo si za bolj trajnosten razvoj, ki bi pripomogel k večji ozaveščenosti o načinu življenja, usmerjenem v prihodnost.

           

 

NAČELA DRUŽBENE ODGOVORNOSTI

  Preberite  

 

ETIČNI KODEKS

  Preberite  

 

ŽE 10 LET ...


Pri HOFERju vse od leta 2014 svoja prizadevanja na področju trajnosti in družbene odgovornosti združujemo v trajnostno iniciativo Danes za jutri, v okviru katere so bili uvedeni številni ukrepi, izboljšave in trajnostni projekti. Nekatere cilje smo že uspešno dosegli, zato si sedaj zastavljamo enako ambiciozne cilje za naslednjih nekaj let. Trajnostne projekte in varstvo okolja bomo še naprej izvajali z visoko stopnjo predanosti ter jim dodali nove teme in sodelovanja že DANES za JUTRI.