Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Kakovost usmerja naše poslovanje

Zagotavljanje najvišjih standardov kakovosti je ključni del HOFERjevega delovanja, zato imamo vzpostavljen strog notranji nadzor kakovosti in sledljivosti. Kakovost izdelkov, ki jih uvrstimo na svoje prodajne police, raje kot enkrat preverimo dvakrat ali trikrat. Ker imamo radi, da dobite le najboljše..

Brezkompromisno zasledovanje standardov kakovosti

Pri HOFERju smo razvili lasten sistem zagotavljanja kakovosti in standarde, ki pogosto močno presegajo zakonske zahteve. Kakovost je nenehno se razvijajoč proces, ki mu namenjamo obilo pozornosti in skrbimo za stalno izboljševanje – vse od izbire dobaviteljev, sestavin in receptur, nadzora kakovosti proizvodnje, optimiziranega sistema logistike pa tudi skladiščenja in prodaje. Načini za doseganje in preverjanje najvišje kakovosti naših izdelkov so na trgu pogosto prepoznani primeri dobre prakse, standardi pa neredko celo presegajo zakonske zahteve.

  • Z izdelki lastnih blagovnih znamk zagotavljamo visoke standarde kakovosti in popoln nadzor.
  • Kakovost in svežino izdelkov zagotavljamo z optimiziranim sistemom logistike, nadzorom kakovosti proizvodnje in morebitne predelave ter skladiščenjem in prodajo.
  • Kakovost sadja in zelenjave temelji na pridelavi po visokih standardih, sledljivosti porekla, obsežnemu nadzoru in zagotavljanju svežine izdelkov.
  • Temeljit lasten in zunanji sistem zagotavljanja kakovosti – redno nadzorovano preverjanje kakovosti s strani internega nadzora oddelka za zagotavljanje kakovosti in zunanjega nadzora s strani neodvisnih akreditiranih inštitutov.
  • Jasno, razvidno in izčrpno označevanje, ki kupcem omogoča, da so na pregleden način opremljeni z vsemi pomembnimi informacijami.
  • Zahtevamo visoke standarde na področju varnosti živil in higiene, zagotovljene že pri proizvodnji s standardom IFS (International Featured Standards) za zagotavljanje kakovosti in varnosti hrane.