Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Podpiramo slovensko kakovost in prisegamo na fer odnos

Pri HOFERju si prizadevamo kupcem ponuditi vse več slovenskih izdelkov najvišje kakovosti. Lokalnim dobaviteljem omogočamo, da s svojimi izdelki nagovorijo širok krog kupcev. Še posebej cenimo dolgoletna partnerstva, ki so bistven pogoj za razvoj visokokakovostnih izdelkov ter zadovoljstvo kupcev.

Na policah vse več lokalnih izdelkov

Rastoče število lokalnih izdelkov je naš odgovor na potrebe in povpraševanje vse bolj osveščenih potrošnikov, ki se želijo zdravo prehranjevati, zaradi česar vse pogosteje posegajo po zdravi, lokalni in okolju prijazno pridelani hrani.
Slovenski izdelki so zastopani v večini blagovnih skupin in predstavljajo velik del naše stalne ponudbe. Pri svežem mesu, mleku in jajcih, kot tudi pri pakiranem kruhu in sveže pečenih dobrotah iz HOFERjeve pekarne, je odstotek lokalnih izdelkov celo večinski. 

Dolgoročna partnerstva, ki obrodijo sadove

Pri HOFERju z lokalnimi dobavitelji sodelujemo že od vsega začetka. V več kot desetih letih tesnih partnerstev smo oblikovali številne navdušujoče zgodbe. Dokaz uspešnega partnerstva je na primer pekarna Hlebček, s katero sodelujemo vse od vstopa na slovenski trg. Tudi slaščičarska delavnica Conditus je zgodba o uspehu, saj so njihove tradicionalne blejske kremšnite navdušile naše kupce v Sloveniji, prodajo sladice pa smo jim omogočili tudi čez mejo.
Zavedamo se, da dolgoletna partnerstva dobaviteljem omogočajo, da zaradi zajamčenega odkupa lažje načrtujejo svoje delo in razvoj, utečeni poslovni procesi pa lajšajo optimizacijo delovanja. Sodelovanje pa dobaviteljem omogoča tudi, da svoje izdelke ponudijo na nacionalni ravni, kar za mnoge od njih pomeni rast podjetja in posledično rast števila zaposlenih. S vključitvijo vedno več izdelkov lokalnega porekla v ponudbo tako spodbujamo in podpiramo tudi širše slovensko gospodarstvo.

Prepoznaven znak kot zagotovilo kakovosti

Kot odgovorno in lokalno prisotno podjetje si kupcem prizadevamo ponuditi čim več izdelkov slovenske proizvodnje ali slovenskih dobaviteljev in tako podpirati slovensko gospodarstvo. Da so tovrstni izdelki lažje prepoznavni in omogočajo prijetnejšo nakupovalno izkušnjo, so tudi opazno označeni. Pri HOFERju smo že leta 2009 razvili lastno modro-belo oznako "Kakovost iz Slovenije", ki je do sedaj označevala izbrane izdelke slovenske kakovosti. Ker si želimo, da bi bilo označevanje naše pestre ponudbe izdelkov slovenske kakovosti še bolj jasno, smo v letu 2021 zasnovali nove, še preglednejše tri oznake. Te označujejo izdelke, ki so tako ali drugače plod slovenskega dela in znanja.

Oznaka "Kakovost iz Slovenije" je predstavljena s simbolom srca. Naši dobavitelji so namreč pogosto družinska podjetja, ki v svojih izdelkih združujejo tradicijo prejšnjih generacij in ambicioznost njihovih naslednikov. Njihova predanost je opazna tudi v izdelkih, zato pri HOFERju radi podpiramo tovrstne zgodbe. Nacionalnim dobaviteljem s tem namenom že vse od našega vstopa na trg omogočamo, da njihovi izdelki najdejo pot do naših polic.

Pri HOFERju bomo tudi v prihodnje na svoje police umeščali vse več slovenskih izdelkov oziroma izdelkov slovenskih surovin in tako oblikovali priložnosti za dolgoročna partnerstva in nove zgodbe o uspehu.

  

 

Višji standardi za še več kakovosti

Zgodba o FER podeželju je zgodba o nadstandardni in živalim prijaznejši reji, ki jo ustvarjamo s podjetjem Panvita. Skupaj uveljavljamo nov standard živalim prijaznejše reje, ki posnema rejo piščancev, kot je potekala nekoč na domačih dvoriščih. Zakaj? Ker je vse to več kot fer. In ker vam želimo vsak dan ponuditi maksimalno sveže meso najboljše kakovosti. 

Zakaj izbrati izdelke FER PODEŽELJE?

  • 100% slovensko poreklo
  • živali hranjene izključno z žiti 100% slovenskega izvora
  • več prostora za gibanje živali
  • bivanje na naravni svetlobi
  • kratke transportne poti

Politika o dobrobiti živali

Zaradi odgovornosti do naših kupcev in okolja pri proizvodnji izdelkov iz govejega, svinjskega, perutninskega in drugega mesa vztrajamo pri naših načelih družbene odgovornosti, ki vključujejo upoštevanje in nadzorovanje smernic glede živinoreje in zaščite živali. Našo Politiki o dobrobiti živali mi in naši poslovni partnerji uporabljamo kot smernico za udejanjanje trajnostne proizvodnje naših živalskih izdelkov tako na področju prehrambenih kot neprehrambenih izdelkov.