Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Nasmeškotek – dobrodelni piškotek

Praznični december je poln trenutkov, ki jih je lepo deliti. Nasmejane trenutke bo tudi letos omogočal dobrodelni piškotek Nasmeškotek, ki že šesto leto zapored riše nasmehe dijakom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Z osebnim posvetilom ga lahko podarite svojim najbližjim, sredstva od prodaje pa bomo pri podjetju HOFER namenili dijakom iz socialno šibkejših družin za kritje oskrbnin v dijaških domovih.

Projekt Nasmeškotek smo pri podjetju HOFER prvič predstavili leta 2017 v okviru lastne iniciative Danes za jutri. Slastni piškoti, zapakirani v okolju prijazno embalažo, so takrat prvič nastali v ustvarjalnici družinskih dobrot z več kot 25-letno tradicijo, pri dolgoletnem HOFERjevem dobavitelju – družinski keksarni Delakorda, kjer jih s ponosom pečejo še danes.

Samo v lanskem letu je HOFER z Nasmeškotki zbral rekordnih 26.526 evrov za dijake v stiski, skupno v petih letih pa že preko 80.000 evrov. Tudi letos bomo zbrana sredstva od prodaje Nasmeškotkov namenili dijakom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji iz socialno šibkih družin za kritje oskrbnin v dijaškem domu. Tam je zanje zagotovljeno varno in stabilno okolje z redno prehrano, prav tako pa so na voljo učna pomoč in strokovno osebje. Tako imajo tudi dijaki iz socialno šibkih družin možnost, da se lažje osredotočijo na uspešen zaključek želene smeri šolanja, dosežejo višjo izobrazbo ter imajo boljšo možnost zaposlitve – in s tem lepšo prihodnost.

Z osebnim posvetilom za še večji nasmešek

Nasmeškotek je lahko krasno darilo, s katerim narišete nasmešek na obraz vsakogar. Z osebnim posvetilom je veselje zagotovo še lepše. Tudi letos je tako vsakemu Nasmeškotku možno dodati poimensko posvetilo in ga pokloniti z osebno noto, hkrati pa naredite še nekaj dobrega za razvoj socialno ranljivejših skupin v družbi.

Piškotki Nameškotki so na voljo ekskluzivno v trgovinah HOFER po Sloveniji, in sicer od 21. novembra do razprodaje zalog po ceni 1 evro. Sredstva od prodaje tudi letos namenjamo programu Botrstvo za pomoč pri kritju oskrbnin v dijaških domovih.