Fri May 17 09:24:29 UTC 2024

Griljantna ponudba po HOFER CENI

Naj bo letošnja sezona še posebej griljantna. Ogrejte svoj gril, saj je čas za hrustljave in sočne okuse, direktno z rešetke. Da bodo ti točno takšni, kot morajo biti, raziščite našo griljantno XXL ponudbo za XXL zabavo.

V naših trgovinah vas čaka vse za gril na enem mestu: kar 10 izdelkov za gril v akciji vsak teden, več kot 30 vrst mesa, okusna zelenjava in nešteto sestavin za okusne priloge, v katerih boste uživali tako mesojedci kot vegetarijanci in vegani … Vse za vse. Da bo zares griljantno.

Preverite griljantnih 10 in posebno ponudbo, kjer boste našli vse, kar potrebujete za pripravo najslastnejših jedi z grila.

Recepti

Dober piknik se začne z dobrimi sestavinami in se nadaljuje z dobrimi recepti. Za vas smo na enem mestu zbrali najbolj slastne, najbolj enostavne in najbolj fotogenične. Takšne, ki so za vsak okus in vsaka lačna usta. Verjemite, vsi krožniki bodo pomazani … do zadnje drobtinice.

Griljantni nasveti

Čas je za griljantno dober žar. Raziščite naše nasvete za pravilno in varno pripravo jedi na žaru ter osvojite male trike velikih žar mojstrov, ki bodo brez dvoma navdušili celo omizje.

  

Griljantna nagradna igra: sodelujte z nakupom ali delite svojo gril zgodbo

Kupite vsaj en izdelek BBQ znamke, vpišite številko računa in se potegujte za griljantne nagrade.

Vsak teden med sodelujočimi izžrebamo tedenskega zmagovalca, ki prejme 40 € na HOFERjevi darilni kartici, na koncu pa med vsemi udeleženci izžrebamo srečneža, ki prejme glavno nagrado 300 € na HOFERjevi darilni kartici. Nagradna igra traja do 7. 8. 2024.

 

Sodelujte z nakupom:

 

 

Prosimo vnesite št. računa
Ime ni vneseno.
Noben priimek ni vnesen.

 

 
Niste soglašali s Splošnimi pogoji nagradne igre.

 
Niste soglašali s Politiko zasebnosti.

 

Delite svojo gril zgodbo:

V nagradni igri lahko sodelujete tudi tako, da z nami delite svojo griljantno zgodbo. Opišite svoj najljubši piknik s HOFERjevimi izdelki in se vključite v žreb za najbolj griljantne nagrade.

Ob kliku na nagrada@hofer.si se vam bo odprla email predloga, ki jo dopolnite s svojo zgodbo, z 2x DA in svojimi osebnimi podatki (ime in priimek). 

Primer: DA, DA, Ana Novak in vaša gril zgodba.

Z 2x DA se v poslanem e-sporočilu strinjate s:

  1. Splošnimi pogoji sodelovanja in pravili nagradne igre »Griljantna nagradna igra« in 
  2. Politiko zasebnosti za namen izvajanja nagradne igre.

 

 

Nagrajenci nagradne igre

  • Aljaž T.