Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Gibaj in zmagaj

Migajmo skupaj

Rekreativno gibanje je zakon. Saj nas krepi, povezuje in spravi v dobro voljo. Čim prej z njim začnemo, tem več bomo od njega imeli. Zato je pomembno, da o pomembnosti rednega gibanja osveščamo otroke že od mladih let.

Alarmantni podatki

Ali ste vedeli, da so gibalne sposobnosti otrok vsako leto slabše, delež debelosti pa je čedalje večji? Čas je, da nekaj ukrenemo. Življenjski slog mlade generacije naj bo povezan z zdravjem, fizično pripravljenostjo in čim več zabavnimi in pristnimi trenutki v družbi svojih vrstnikov.

Otroke moramo navdušiti za gibanje

Že vrsto let si prizadevamo otrokom pomagati na poti do zdravega in aktivnega življenjskega sloga, pri čemer sodelujemo tudi z Zavodom Gibaj in zmagaj. Z veseljem podpiramo njihov inkluzivni poletni tabor za otroke in mladostnike, kjer se ob podpori zdravnikov, športnih pedagogov in vedenjskih terapevtov na igriv način učijo zdravih navad, pravilnega načina prehranjevanja ter pomembnosti rednega gibanja.

Jabolko, ki pomaga

Kdo bi si mislil, da lahko z nakupom lokalno pridelanih jabolk poskrbite prvo za svoje zdravje, nato pa še za zdravje otrok? Z našim dolgoletnim dobaviteljem Evrosad d.o.o. Krško smo namreč pripravili posebno dobrodelno-prodajno akcijo, v kateri smo od vsakega prodanega dvokilogramskega paketa slovenskih zelenih jabolk namenili 20 centov za izvedbo inkluzivnega poletnega tabora za otroke. Donacijo v višini 5.000 evrov smo zbrali s pomočjo kupcev in jo namenili Zavodu za kritje organizacijskih stroškov ter brezplačno udeležbo na taboru za socialno ogrožene.

Zavod Gibaj in zmagaj svoj poletni tabor izvaja enkrat letno, so pa družinam na voljo za pomoč skozi vso leto. Naslednje leto bodo ponovno pričeli tudi z brezplačnimi predavanji za starše, ki so jih bili med epidemijo primorani prekiniti. Vsebine, povezane z zdravim življenjem, pa lahko najdete tudi na njihovi Facebook strani.

Kako začeti?

Če si želite uvesti nekaj sprememb v vsakdanu vaše družine, se bolj zdravo prehranjevati in aktivneje preživljati prosti čas, pa ne veste kje in kako začeti, ste na pravem mestu. Skupaj z Zavodom Gibaj in zmagaj smo za vas in vašo družino pripravili preprosto igro, s katero vam želimo približati zdrave navade.

Poskusite. Verjamemo, da vam bo uspelo!

Naj bo vaša volja močnejša od vašega najmočnejšega izgovora!