Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico
Botrstvo

HOFERjev sklad »SKUPAJ za FER otroštvo«

Letos ustanovljeni HOFERjev sklad »SKUPAJ za FER otroštvo« je namenjen podpori otrokovih razvojnih potreb tekom celotnega odraščanja. Osredotoča se na kakovostno preživljanje prostega časa malčkov, pridobivanje izobrazbe otrok in dijakov ter spodbujanje razvoja talentov mladostnikov. Skozi štiri temeljne programe tako razvija in izvaja primerne aktivnosti v vseh fazah odraščanja.

V letu 2022 smo v HOFERju v sklad namenili 45.000 eurov. Vsaki starostni skupini bo namenjen del sredstev za izvedbo njihovi starosti in potrebam prilagojenih aktivnosti. Malčki bodo tako z družino lahko odpotovali na izlete in vikend počitnice, ki jih v Zvezi prijateljev mladine Moste-Polje organizirajo v okviru programa Botrstvo, tam uživali v igri, druženju z vrstniki ter raziskovanju lepote narave. Za otroke bo organizirano počitniško varstvo, sredstva pa bodo namenjena tudi zagotavljanju šolskih potrebščin. Pri mladostnikih bodo aktivnosti namenjene spodbujanju razvoja talentov na področju športa, umetnosti, znanosti ipd.. Podpora dijakom pa bo zaživela skozi omogočanje izobraževalnih programov prek Dijaškega sklada in Botrovanja.

FER je, da imajo vsi otroci lepo in brezskrbno otroštvo, poudarjajo v Botrstvu.

V sklad lahko prispeva vsak: FEROTROSTVO5 na 1919

HOFER k podpori otrokom in mladostnikom na njihovi poti odraščanja spodbuja tudi svoje kupce. Preprosto pošljite SMS z besedo FEROTROSTVO5 na 1919. S prispevkom 5 evrov lahko naredite veliko. Vsa zbrana sredstva bodo porabljena izključno za programe FER otroštva.