Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Vstopite v HOFERjev čarobni svet besed

Branje igra pomembno življenjsko vlogo, od učenja prvih besed do raziskovanja in spoznavanja sveta ter zgodovine. Pri HOFERju se zavedamo pomembnosti spodbujanja bralne kulture, zato pod okriljem projekta Radi beremo in ob strokovni podpori Društva Bralna značka Slovenije – ZPMS pripravljamo izbor kakovostnih knjig, ki jih najdete v HOFERjevem knjižnem kotičku, označene z napisom Bralna značka priporoča.

Aktivnosti, ki potekajo v sklopu projekta Radi beremo:

  • Že sedmo šolsko leto smo ob dnevu zlatih knjig in začetku bralne značke v sodelovanju z Društvom Bralna značka Slovenije – ZPMS obdarili vse prvošolčke v Sloveniji in zamejstvu, tokrat zbirko ugank Prešernovega nagrajenca Miroslava Košute Ponikalnice z ilustracijami Suzi Bricelj, ki je posebej prilagojena za 60. obletnico Bralne značke. V sedmih letih smo, z namenom spodbujanja bralne kulture v okviru projekta Radi beremo, slovenskim prvošolcem podaril že več kot 175.000 knjig.
  • Tudi v letošnjem šolskem letu smo podprli organizacijo različnih aktivnosti za spodbujanje bralne kulture in se vključili v Nacionalni mesec skupnega branja, katerega dolgoročni cilj je dvig bralne kulture in bralne pismenosti vseh prebivalcev v Sloveniji, slovenskem zamejstvu in med Slovenci po svetu.

 

Vsem želimo prijetno branje!