SVEŽINA JE KAKOVOST

Zakaj je svežina tako pomembna?

Sveža živila so bogata z vitamini in minerali in igrajo ključno vlogo pri vzdrževanju zdrave in uravnotežene prehrane. Kot eden izmed vodilnih slovenskih trgovcev si prizadevamo, da dobite pri nas vsak dan sveža živila, ki jih redno izpostavljamo najstrožjim standardom svežine in kakovosti.

Kako zagotavljamo svežino?

  • Standarde svežine in kakovosti nenehno prilagajamo najnovejšim znanstvenim spoznanjem. Pri tem redno sodelujemo z različnimi neodvisnimi inštituti, ki opravljajo nenapovedane raziskave.
  • Da se dragoceni vitamini in hranilne snovi na poti do naših trgovin ne bi izgubili, smo čas skladiščenja in prevoza karseda skrajšali. Sveže sadje in zelenjavo v trgovine dostavimo vsak dan sproti, pri tem pa dajemo prednost lokalnim izdelkom.
  • Pri zagotavljanju kakovosti sadja in zelenjave igra pomembno vlogo tudi zmanjšanje ostankov pesticidov. Zato si prizadevamo ponujati sadje in zelenjavo, ki sta v veliki meri brez škodljivih snovi oziroma jih vsebujeta kar najmanj.
  • Naši standardi pridelave so zelo strogi, zato sodelujemo samo z najboljšimi lokalnimi dobavitelji sadja in zelenjave, pridelovalci mesa ter dobavitelji pekovskih izdelkov, ki lahko zadostijo našim visoko postavljenim kriterijem
  • V naših trgovinah ponujamo izključno embalirano meso, s čimer ga zaščitimo pred nezaželenimi zunanjimi vplivi in tako ohranjamo njegovo svežino in obstojnost dlje časa.