Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Lokalni dobavitelji

Svežino naših izdelkov zagotavljamo z lokalnimi dobavitelji, s katerimi sodelujemo že od odprtja prve trgovine v Sloveniji.

Lokalni dobavitelji za nas niso modni trend, ampak oblika partnerstva, ki smo ji zvesti že vse od našega začetka, saj nam omogoča krajše in hitrejše dobavne poti, okolju prijazno pridelavo ter najpomembnejše – svežino izdelkov na naših policah. Večina sadja in zelenjave, pekovskih izdelkov in mesa je tako slovenskega porekla.

Lokalno poreklo posameznega živila zagotavljamo s pomočjo specializiranega laboratorija Imprint Analytics, kjer z analizo stabilnih izotopov ugotavljajo poreklo določenega pridelka. To pomeni, da ste lahko popolnoma prepričani v svežino sadja in zelenjave, saj sta na naše police prišla naravnost iz slovenskih njiv, sadovnjakov, vrtov in kmetij.

Vsi lokalni izdelki so označeni tako, da jih takoj prepoznate. Tri oznake s simbolom srca pomenijo, da gre za izdelek, ki je, tako ali drugače, rezultat dela domačih dobaviteljev. Danes sodelujemo že z več kot 150 – večina med njimi je družinskih podjetij –, ta številka pa iz leta v leto raste. Tako dolgoročno pomagamo slovenskemu podjetništvu in ekonomiji.

Lokalni dobavitelji so naša prva izbira. Svežina je naša kakovost.

Sodelujemo z najboljšimi lokalnimi proizvajalci

Od samega vstopa na slovenski trg sodelujemo z izbranimi in skrbno preverjenimi lokalnimi pridelovalci, ki zagotavljajo okolju prijazno pridelavo, konstantno visoko kakovost in svežino pridelkov.

Naši dobavitelji so pogosto družinska podjetja, ki v svojih izdelkih združujejo tradicijo prejšnjih generacij in ambicioznost njihovih naslednikov. Njihova predanost je opazna tudi v izdelkih, zato pri HOFERju radi podpiramo tovrstne zgodbe.