Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Nizke cene, veliki prihranki

Naša ponudba svežega sadja in zelenjave je vedno pestra, kakovostna in sveža, vsak teden pa izbrano sadje in zelenjavo ponujamo po še nižjih cenah, kar vam omogoča velike prihranke. Preverite aktualno ponudbo.

Od ponedeljka, 20. 5., do sobote, 25. 5. 2024

Od ponedeljka, 27. 5., do sobote, 1. 6. 2024

Ponudba velja v navedenem obdobju oz. do razprodaje zalog v času veljavnosti ponudbe. Prečrtane cene pri tej ponudbi so HOFER CENE, ki so veljale do akcijske ponudbe. V primeru, da bo sadje in zelenjava iz te ponudbe razprodano še pred iztekom posamezne ponudbe, vas vljudno prosimo za razumevanje. Izdelke je mogoče kupiti samo v količinah, običajnih za gospodinjstva. Slike so simbolične in pri nekaterih izdelkih vključujejo dekoracijo ali predlog za serviranje. Cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo za izdelke brez dekoracijskih dodatkov. Pridržujemo si pravico do tehničnih in vizualnih sprememb.

___________________________________________________________________________________________

Ena od naših posebnosti za zagotavljanje svežine je tudi ta, da sadja in zelenjave ne skladiščimo. Morda je pred zaprtjem trgovin izbor včasih res že omejen, toda posledično imamo manj zavržene hrane in več prostora na policah, kjer vas že naslednje jutro pričakajo povsem sveži pridelki. In to vsak dan znova.

Svežina je naša kakovost. Po HOFER ceni.