Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Kakovost in cena sta naša domena – po HOFER CENI

Zaživite, kot želite, s HOFER CENO: vedno najboljša, vsakemu dostopna in naš dokaz, da vam za visoko kakovost ni treba odšteti visokih zneskov. 

Obstajajo cene in obstaja HOFER CENA. Ker vemo, kakovostne izdelke radi najdete po ugodni ceni, ostajamo zvesti najboljšemu razmerju med kakovostjo in ceno*. To vključuje vse izdelke v naših trgovinah, izjema pa ni niti sveže meso naše lastne blagovne znamke Okus podeželja, ki v več kot 90 odstotkih prihaja od priznanih slovenskih dobaviteljev. Vedno dnevno sveže, vedno izključno v kontrolirani atmosferi ali v vakuumskem pakiranju, kar pripomore k obstojnosti mesa in ohranja njegovo svežino. In to po HOFER CENI.

Kako nam to uspeva? Vse izhaja iz našega visoko učinkovitega poslovnega modela, kjer je vsak proces do potankosti načrtovan in optimiziran.

Tako s poenoteno arhitekturo, notranjo opremo in razporeditvijo trgovin ob hitrejši in enostavnejši nakupni izkušnji dosežemo tudi opazne prihranke. Izdelkov praviloma ne zlagamo na police posamično, ampak kar v kartonih, s čimer prihranimo čas, naše sodelavke in sodelavci v prodaji pa se lahko v večji meri posvetijo kupcem na blagajni.

Z vsemi naštetimi in mnogimi drugimi primeri ustvarjamo prihranke, ki jih v obliki najboljše HOFER CENE prenesemo na svoje kupce. Vse, da lahko vi zaživite, kot želite.

*Raziskava: Valicon, Vpogled v nakupne navade in percepcijo trgovcev, maj 2020.