Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

ZNIŽUJEMO CENE

Več kot fer je vodilo, ki smo mu pri HOFERju zvesti od leta 2005, ko smo v Sloveniji odprli prvo trgovino. Uresničujemo ga ves čas - tako smo v zadnjem letu kljub visoki inflaciji ohranili ali znižali cene več kot 69 % izdelkov. Preverite jih lahko tu.

Ob tem pripravljamo tudi številne druge akcije in na ta način zagotavljamo, da so že tako nizke HOFER CENE še nižje. Prelistajte naš spletni letak in redno spremljajte našo aktualno ponudbo.

** Popis cen izdelkov blagovnih znamk je bil izveden na dan 31. 8. 2023 v izbranih trgovinah Spar, Tuš in Mercator ter primerjan s cenami primerljivih izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk.

* * Vir: Popis cen med 20. 3. in 17. 4. 2024 je izvedel zunanji izvajalec, družba The Other za več kot 270 izdelkov splošne uporabe. Izvedel ga je v primerljivih trgovinah po velikosti in lokaciji, primerjali so identične oz. primerljive izdelke, upoštevali so trajno znižane cene, ne pa cen izdelkov v kratkoročnih akcijah. 

Dol, dol, dol … 

Dol, dol, dol, dol … Čisto na dnu … Naj vas nizka cena ne spravi na kolena. V HOFERju nizke cene najdete prav na vsaki polici. V zadnjem letu smo več kot dvema tretjinama izdelkov ohranili ali znižali ceno.