Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Kar 55 HOFERjevih vrst pekovskih izdelkov
prejelo zlato odličje

Lukovica, 15. februar 2023: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je danes podelila zlata priznanja za odlično kakovost kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic. Med nagrajenimi izdelki je kar 55 vrst izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk, ki jih najdete na njihovih policah.

Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij Gospodarske zbornice Slovenije je že 23. leto podelila zlata priznanja za odlično kakovost, ki jih je letos prejelo kar 55 vrst pekovskih izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk. Sveže pečen kruh, pecivo in druge pekovske dobrote priznanih slovenskih dobaviteljev večkrat dnevno pečejo v vseh 91 trgovinah HOFER po Sloveniji in tako kupcem že od leta 2015 zagotavljajo vedno sveže in hrustljave izdelke.

Prisegajo na kakovost in svežino

»Pri podjetju HOFER smo izjemno ponosni, da je naša pekovska ponudba, ki jo nenehno nadgrajujemo, znova nagrajena s številnimi zlatimi odličji. To je zgovoren dokaz, da sta kakovost in svežina za nas na prvem mestu. Hkrati pa nas zelo veseli, da lahko izdelke, ki so s strani neodvisnih institucij serijsko razglašeni za visokokakovostne, našim kupcem ponudimo po najboljši HOFER ceni,« so ob prejemu zlatih odličij povedali pri HOFERju.

 

Zlata priznanja za odlične pekovske izdelke so prejeli našteti HOFERjevi izdelki:

Kruh: ajdov kruh z orehi, alpski rustikalni hlebec, bela štruca, bio kamutov kruh, ementaler in temni ementaler, koruzni hlebec, kraljevi hlebček, kruh brez kvasa s semeni, kruh z drožmi, narezan kmečki kruh, narezan koruzni kruh, narezan kruh s semeni in narezan večzrnati kruh, navadna korenina in korenina s čebulo in ocvirki, proteinski kruh s chia semeni, rženi hlebec in temna štruca.

Pekovsko in fino pekovsko pecivo: baby kruhek, francoski rogljiček z mareličnim nadevom in s čokoladno-vanilijevim nadevom, hamburger bombeta, kajzerica, koruzna štručka z bučnimi semeni in koruzna štručka s chia semeni, makova in sezamova pletenica, masleni rogljiček, navihanček s čokoladno-lešnikovim nadevom brez in s posipom, pizza šunka sir, poli štručka brez in s posipom, rahli žepki s slivovim polnilom, sirovka, slanik, štručka z drožmi in semeni ter žemlja.

Burek: burek s slovenskim mesom in burek s slovensko skuto, jabolčni in pizza burek.

Sveže slaščice: blejska kremšnita, gourmet potica, grmada, krofi, krofi z jagodo in krofi z vanilijo, maslene kakavove palčke s čokolado in kokosom, pohorska omleta in prekmurska gibanica.

Drugi izdelki: krompirjevi in pirini njoki ter sladki marelični cmoki.

Kontakt

Oddelek za odnose z javnostmi
Telefon: 01/ 83 46 956
E-mail: mediji(at)hofer.si