Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Z nasmehom lahko pomagate dijakom Botrstva v Sloveniji

Lukovica, 8. december 2023: Praznični čas velja za najlepšega v letu, a ta ni vesel za vse. Številni mladi iz socialno ogroženih družin nimajo možnosti, da bi z želeno izobrazbo razvili svoje potenciale, česar se zavedajo pri HOFERju, kjer so dobrodelnemu projektu Nasmeškotek letos priključil še Nasmehomat. Ta omogoča, da lahko s preprosto gesto - nasmehom - vsakdo pomaga osrečiti še več mladostnikov.

Več >>>

Igralca serije Ja, Chef! spekla prve HOFERjeve dobrodelne Nasmeškotke

Ljubljana, 20. november 2023: Prvo serijo HOFERjevih dobrodelnih Nasmeškotkov, ki jih že sedmo leto pripravljajo v keksarni Delakorda, sta v studiu serije Ja, Chef! spekla slaščičarski mojster in kuhar-pomočnik te priljubljene domače serije – Jernej Kogovšek in Mario Ćulibrk. 

Več >>>

HOFER optimizira embalažo - pri samo 10 izdelkih prihranijo 26 ton embalaže letno

Lukovica, 16. november 2023: Vsak Slovenec je lani v povprečju v gospodinjstvu zavrgel 65 kg odpadne embalaže, kažejo podatki Statističnega urada Republike Slovenije, kar je približno enako kot leto prej. Da bi bila količina odpadne embalaže tudi v gospodinjstvih manjša, embalaža pa okolju čim bolj prijazna, jo HOFER številnim izdelkom optimizira.

Več >>>

HOFER prejel srebrno priznanje za trajnostno poslovanje

Lukovica, 18. oktober 2023: Trgovinska zbornica Slovenije (TZS) je danes prvič podelila priznanja za trajnostno poslovanje podjetij. Strokovna komisija TZS, ki ji predseduje prof. dr. Lučka Kajfež Bogataj, je podjetju HOFER podelila srebrno priznanje. 

Več >>>

HOFER za razdeljevanje donirane hrane namenja 18.400 evrov

Lukovica, 10. oktober 2023: HOFER je v letu 2021 kot prvi večji slovenski trgovec k projektu Donirana hrana priključil vse svoje trgovine (trenutno jih je 92), januarja pa je še dodatno razširil nabor izdelkov za donacije.  

Več >>>

HOFER z Bralno značko več kot 20.000 prvošolcem podaril knjigo

Lukovica, 6. oktober 2023: Pri HOFERju že deveto leto sodelujejo z Društvom Bralna značka Slovenije - ZPMS, s katerim vsem prvošolcem ob začetku novega šolskega leta podarijo otroško knjigo. 

Več >>>

Zaradi Botrstva danes študiram v tujini

Lukovica, 5. september 2023: HOFER s skladom SKUPAJ za FER otroštvo finančno podpira otroke vseh starosti, ki so vključeni v program Botrstvo. V letošnji sklad je prispeval 65.000 evrov, od tega je za aktivnosti mladostnikov in dijakov namenjenih 30.000 evrov. 

Več >>>


AGRA letos nagradila kar 181 vrst HOFERjevih izdelkov

Lukovica, 18. avgust 2023:  Na najpomembnejšem kmetijsko-živilskem sejmu v srednji Evropi AGRA 2023 so v okviru mednarodnih ocenjevanj tudi letos podelili medalje najboljšim izdelkom. Komisija je nagradila kar 181 vrst HOFERjevih izdelkov. 

Več >>>

V trgovinah HOFER zbirajo izdelke za pomoč ljudem, prizadetim v poplavah

Lukovica, 8. avgust 2023: Od danes do konca avgusta bodo v vseh 91 trgovinah HOFER po Sloveniji zbirali izdelke za ljudi, ki so jim poplave poškodovale in uničile domove. Izdelke, ki jih zdaj najbolj potrebujejo, jim bodo nato razdelili prostovoljci Slovenske karitas. 

Več >>>

13.400 očal za tiste, ki si jih ne morejo privoščiti

Lukovica, 6. junij 2023: Kar 13.400 očal so HOFERjevi kupci v okviru 11. akcije zbiranja rabljenih navadnih in sončnih korekcijskih očal zbrali za slabovidne v manj razvitih državah sveta. Akcija, ki jo HOFER že tradicionalno izvaja v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Barje, je potekala med 15. aprilom in 13. majem v vseh 91 trgovinah HOFER po Sloveniji. V 11 letih se je številka vseh zbranih očal povzpela že na 122.528. 

Več >>>

HOFER namenja 35.000 evrov malčkom in otrokom Botrstva

Lukovica, 24. maj 2023: HOFER prek sklada SKUPAJ za FER otroštvo finančno podpira otroke vseh starosti, ki so vključeni v program Botrstvo. Letos so za malčke in otroke namenili 35.000 evrov, kar je 15.000 več kot lani. 

Več >>>

HoT z večjimi količinami in cenejšim paketom

Ljubljana, 16. maja 2023 – HoT, HOFER Telekom, je ob 6. obletnici delovanja v Sloveniji znova izboljšal pakete. Kljub visoki inflaciji ostaja zvest svoji obljubi, da ne bo nikoli višal cen paketov. Ob povišanju količine prenosa podatkov v dveh mobilnih paketih je paketu HoT EXTRA celo znižal ceno. Na trg dodatno pošilja še internetni paket HoT GIGA neomejeni z neomejeno količino prenosa podatkov za le 17,99 evra na mesec.

Več >>>

HOFERjevi kupci so marca zbrali 14 ton izdelkov za Slovensko karitas

Lukovica, 20. april 2023: Slovenska karitas je aprila razdelila 14 ton izdelkov posameznikom in družinam v stiski, ki so jih kupci v vseh trgovinah HOFER po Sloveniji zbrali v drugi polovici marca. To je bila 16. dobrodelna akcija HOFERja in Slovenske karitas, v katerih so skupaj zbrali že 268 ton izdelkov. Od leta 2019 do danes je trgovec k donaciji kupcev dodal še izdelke v vrednosti 35.600 evrov.

Več >>>

Že 11. leto zbiramo očala za tiste, ki si jih ne morejo privoščiti

Lukovica, 13. April 2023: Na svetu je kar okoli 314 milijonov ljudi z motnjami vida, od tega jih 87 % živi v državah v razvoju, kjer je okulistična oskrba težje dostopna. Da bi pomagali izboljšati življenja slabovidnih iz manj razvitih držav, so pri HOFERju združil moči z Lions klubom Ljubljana Barje in tako že 11. leto zapored organizirajo akcijo zbiranja rabljenih očal za slabovidne. Letos jo je podprl ambasador Tomaž Mihelič. 

Več >>>

500 prostovoljcev na pogorelem Krasu posejalo 300 kg semen medovitih dreves

Lukovica, 7. marec 2023: Več kot 500 slovenskih čebelarjev in HOFERjevih sodelavcev se je prejšnji vikend zbralo na Krasu, kjer so s sejanjem avtohtonih medovitih dreves prispevali k obnovi pogorelega Krasa in tako zagotovili hrano za čebele v prihodnosti.

Več >>>

Do 15 % višje plačilo za HOFERjeve prodajalke in prodajalce

Lukovica, 20. februar 2023: Pri HOFERju so tudi letos s 1. januarjem svojim sodelavkam in sodelavcem ponovno dvignili plače. Vsem zaposlenim v prodaji, logistiki in upravi so letna plačila v povprečju zvišali za občutno več od lanskoletne inflacije. Zvišali so namreč tudi regres, nadomestilo za prehrano, božičnico in vplačila v 2. pokojninski steber. 

Več >>>

Kar 55 HOFERjevih vrst pekovskih izdelkov prejelo zlato odličje

Lukovica, 15. februar 2023: Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je danes podelila zlata priznanja za odlično kakovost kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic. Med nagrajenimi izdelki je kar 55 vrst izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk, ki jih najdete na njihovih policah. 

Več >>>

HOFER z Nasmeškotki zbral že več kot 100.000 evrov

Lukovica, 2. februar 2023: Pri HOFERju so s pomočjo prazničnih piškotkov Nasmeškotkov v dobrem mesecu dni uspeli zbrati kar 18.150 evrov, ki jih tudi letos namenjajo v Dijaški sklad programa Botrstvo v Sloveniji. Od leta 2014 do danes je HOFER Botrstvu sicer doniral že več kot 867.000 evrov, od tega kar 106.760 evrov iz naslova Nasmeškotka. 

Več >>>

HOFER uveljavlja standard živalim prijaznejše reje

Lukovica, 19. januar 2023: Pri HOFERju kupcem predstavljajo novo lastno linijo izdelkov FER PODEŽELJE, ki pomeni še en pomemben korak v smer zagotavljanja večje dobrobiti živali in udejanjanja trajnostne proizvodnje HOFERjevih izdelkov. Izdelki linije FER PODEŽELJE so že na voljo v vseh 91 trgovinah HOFER v Sloveniji.

Več >>>

HOFERjevi kupci v 8 letih zbrali več kot 250 ton izdelkov za Slovensko karitas

Lukovica, 12. januar 2023: V vseh 91 trgovinah HOFER po Sloveniji je prva dva vikenda v decembru potekala dobrodelna akcija v sodelovanju s Slovensko karitas. V že 15. zbiralni akciji so HOFERjevi kupci zbrali več kot 14 ton izdelkov, k temu pa je HOFER dodal še izdelke v vrednosti 4.550 evrov. 

Več >>>

Arhiv sporočil za medije

2022

2021