Dobrodošli na strani z našimi letaki in brošurami!

Tukaj si lahko ogledate naše najnovejše letake in tematske brošure.

Naj & VEČ

Naša nova revija Naj & VEČ ponuja zanimive vsebine s področja kulinarike, dobrega počutja, vrtnarjenja in še marsičesa. Popestrite si jesen z vsebinami iz tokratne številke, kjer smo pod drobnogled vzeli naše pekovske izdelke, vina naše lastne blagovne znamke Selekcija, jesensko vrtnarjenje in še kaj.

Prelistajte revijo in doživite Naj & VEČ tudi vi!


Spletno listanje

Prenesi PDF

Poletje na krožniku

Pa smo končno dočakali vroče poletje in dolge večere, ki so kot nalašč za lahke poletne večerje in lenobno sproščanje nekje na hladnem. Kaj pravite na lososa na zelenjavni posteljici ali vegetarijansko solato s pirinimi testeninami?

Preiskusite številne recepte in se potopite v sveže poletne vsebine naše nove revije. Uživajte v prebiranju, uživajte v poletju!


Spletno listanje

Prenesi PDF

Aktualni letaki

Prelistajte HOFERjev letak na spletu.

Ponudba od ponedeljka, 14. 10. 2019, in od četrtka, 17. 10. 2019.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Aktualni letaki

Prelistajte HOFERjev letak na spletu.

Ponudba od ponedeljka, 7. 10. 2019, in od četrtka, 10. 10. 2019.

Spletno listanje

Prenesi PDF

HOFERjev svet vrtnarjenja 2018

Komaj že čakamo, da nas prvi sončni žarki povabijo v naravo. Še malo in lahko bomo zavihali rokave ter poprijeli za priljubljena vrtna opravila. Zato smo za vas ponovno pripravili HOFERjev svet vrtnarjenja, ki vam bo s koristnimi nasveti, informacijami in zamislimi v pomoč pri vseh nalogah, ki se jih nameravate lotiti.
Prav tako smo za vas pripravili izbrano posebno ponudbo, tako da boste ravno ob pravem času našli vse, kar potrebuje vešč vrtičkar. 

Želimo vam veselo ustvarjanje v vašem zelenem raju!


Spletno listanje

Prenesi PDF

Aktivni s HOFERjem

Predstavljamo novo brezplačno HOFERjevo revijo "Aktivni s HOFERjem". Lotite se preoblikovanja svojega telesa, da boste v pomlad skočili v odlični formi in jo užili v vsej njeni lepoti. Ob strani vam stojimo s pobudo My life – skrbimo za svoje zdravje pod okriljem naše družbenoodgovorne iniciative Danes za jutri. Že več let nam pri spodbujanju aktivnega življenjskega sloga pomaga priljubljeni kondicijski trener Jan Kovačič, ki dobro ve, da je ključ do dobrega počutja gibanje. V reviji boste našli nekaj nasvetov in vaj, ki lahko, če jih izvajamo redno in pravilno, občutno izboljšajo gibljivost, oblikujejo postavo in dvignejo samozavest.
Prelistajte revijo, poiščite motivacijo in storite nekaj dobrega zase. Verjemite, telo vam bo hvaležno!


Spletno listanje

Prenesi PDF

Vegi kuharija s HOFERjem

Je kuharija vaša strast? Radi preizkušate nove recepte in uživate v lastnih kreacijah? Pri HOFERju smo tokrat za vas pripravili nekaj novega, drugačnega, a kot vedno – dobrega. Privoščite si izlet v vegi kuhinjo in okusite pestrost odličnih veganskih in vegetarijanskih jedi.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Sadje & zelenjava meseca

Spoštovani kupci,

za vas smo v preteklih mesecih izdali devet knjižic z recepti, v katerih smo zbrali veliko okusnih idej za jedi in zanimivih informacij o posameznem sadju ali zelenjavi. Vse knjižice smo zbrali na enem mestu, kjer jih lahko ponovno prelistate.

Knjižice z recepti Sadje in zelenjava meseca

Kulinarični konec tedna – receptne kartice

V preteklih letih smo v sodelovanju z največjim slovenskim kuharskim portalom kulinarika.net za vas pripravili številne ideje za kulinarična razvajanja. Vse receptne kartice smo zbrali na enem mestu, da jih lahko ponovno prelistate in po njih pripravite slastne jedi.
 
Uživajte ob pripravi okusnih jedi in dober tek!

Receptne kartice

Za ogled letakov in brošur potrebujete najnovejši Flash Player.
Vtičnik lahko brezplačno prenesete prek navedene povezave.