Dobrodošli na strani z našimi letaki in brošurami!

Tukaj si lahko ogledate naše najnovejše letake in tematske brošure.

HOFERjev svet okusov – Pripravljeni, pozor, za žar!

Ko napoči pomlad in sonce prijetno greje ozeleneli in cvetoči vrt, nas ven ne vleče le brkljanje po gredicah, temveč tudi sprostitev in uživanje. Žar je idealna rešitev za prijeten in sproščujoč obed, ne glede na to, ali gre za nedeljsko družinsko kosilo, praznovanje rojstnega dne ali zabavo s prijatelji.
Na straneh nove brezplačne izdaje revije HOFERjev svet okusov, ki vas bo tokrat med drugim popeljala na kulinarično popotovanje okoli sveta, boste našli številne ideje, recepte in navdih za ustvarjalne jedi z žara ter slastne prigrizke za popolno poletno zabavo na vrtu, terasi ali ob bazenu.


Spletno listanje

Prenesi PDF

Aktualni letaki

Prelistajte HOFERjev letak na spletu.

Ponudba od ponedeljka, 19. 11. 2018, in od četrtka, 22. 11. 2018.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Aktualni letaki

Prelistajte HOFERjev letak na spletu.

Ponudba od ponedeljka, 12. 11. 2018, in od četrtka, 15. 11. 2018.

Spletno listanje

Prenesi PDF

HOFERjev svet vrtnarjenja 2018

Komaj že čakamo, da nas prvi sončni žarki povabijo v naravo. Še malo in lahko bomo zavihali rokave ter poprijeli za priljubljena vrtna opravila. Zato smo za vas ponovno pripravili HOFERjev svet vrtnarjenja, ki vam bo s koristnimi nasveti, informacijami in zamislimi v pomoč pri vseh nalogah, ki se jih nameravate lotiti.
Prav tako smo za vas pripravili izbrano posebno ponudbo, tako da boste ravno ob pravem času našli vse, kar potrebuje vešč vrtičkar. 

Želimo vam veselo ustvarjanje v vašem zelenem raju!


Spletno listanje

Prenesi PDF

Aktivni s HOFERjem

Predstavljamo novo brezplačno HOFERjevo revijo "Aktivni s HOFERjem". Lotite se preoblikovanja svojega telesa, da boste v pomlad skočili v odlični formi in jo užili v vsej njeni lepoti. Ob strani vam stojimo s pobudo My life – skrbimo za svoje zdravje pod okriljem naše družbenoodgovorne iniciative Danes za jutri. Že več let nam pri spodbujanju aktivnega življenjskega sloga pomaga priljubljeni kondicijski trener Jan Kovačič, ki dobro ve, da je ključ do dobrega počutja gibanje. V reviji boste našli nekaj nasvetov in vaj, ki lahko, če jih izvajamo redno in pravilno, občutno izboljšajo gibljivost, oblikujejo postavo in dvignejo samozavest.
Prelistajte revijo, poiščite motivacijo in storite nekaj dobrega zase. Verjemite, telo vam bo hvaležno!


Spletno listanje

Prenesi PDF

Vegi kuharija s HOFERjem

Je kuharija vaša strast? Radi preizkušate nove recepte in uživate v lastnih kreacijah? Pri HOFERju smo tokrat za vas pripravili nekaj novega, drugačnega, a kot vedno – dobrega. Privoščite si izlet v vegi kuhinjo in okusite pestrost odličnih veganskih in vegetarijanskih jedi.

Spletno listanje

Prenesi PDF

Sadje & zelenjava meseca

Spoštovani kupci,

za vas smo v preteklih mesecih izdali devet knjižic z recepti, v katerih smo zbrali veliko okusnih idej za jedi in zanimivih informacij o posameznem sadju ali zelenjavi. Vse knjižice smo zbrali na enem mestu, kjer jih lahko ponovno prelistate.

Knjižice z recepti Sadje in zelenjava meseca

Kulinarični konec tedna – receptne kartice

V preteklih letih smo v sodelovanju z največjim slovenskim kuharskim portalom kulinarika.net za vas pripravili številne ideje za kulinarična razvajanja. Vse receptne kartice smo zbrali na enem mestu, da jih lahko ponovno prelistate in po njih pripravite slastne jedi.
 
Uživajte ob pripravi okusnih jedi in dober tek!

Receptne kartice

Za ogled letakov in brošur potrebujete najnovejši Flash Player.
Vtičnik lahko brezplačno prenesete prek navedene povezave.