Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Na voljo pri nas in vedno za vas.

  • HOFERjeve lastne blagovne znamke - Več kot 80 % stalne ponudbe v trgovinah HOFER predstavljajo naše lastne blagovne znamke. Tako vam lahko zagotavljamo izdelke najvišje kakovosti po najboljši ceni. Pri oblikovanju tovrstnih izdelkov sodelujemo z mnogimi lokalnimi in le z izbranimi tujimi dobavitelji, kjer imamo nadzor nad celotnim proizvodnim procesom. Za izdelke lastnih blagovnih znamk skupaj z dobavitelji izberemo kakovostne surovine in oblikujemo postopke, recepture ter standarde kakovosti. Na ta način smo vpeti v celoten proces od začetka do konca, saj smo prepričani, da je vložek v kakovost najboljša investicija.
  • Redna ponudba - V trgovinah HOFER vas čaka skrbno izbrana redna ponudba z več kot 3.000 vrstami izdelkov. Izbiramo jih premišljeno, saj želimo, da z enim samim nakupom dobite vse, kar potrebujete – in to vsak dan.
  • Posebna ponudba - Dvakrat tedensko popestri že tako širok stalni izbor raznolikih in kakovostnih izdelkov še posebna ponudba, ki je prilagojena letnemu času in potrebam naših kupcev. Ti poleg gurmanskih specialitet z različnih koncev sveta še posebej radi sežejo po izdelkih za domače mojstre in vrtnarje, športni opremi, pohištvu, praznično obarvanih izdelkih in marsičem drugem. V enem letu vam tako ponudimo več kot 6.500 izdelkov posebne ponudbe.
  • Tedenska akcija - Od ponedeljka do sobote vas po akcijskih cenah razveseljujemo s široko izbiro raznovrstnih izdelkov iz naše stalne ponudbe. Odstotek znižanja smo še posebej poudarili, da si boste lažje predstavljali, koliko lahko prihranite. Ponudbo osvežimo enkrat tedensko.
  • Super6 - Tedenski odmerek vitaminov po najboljši HOFER CENI najdete v ponudbi Super6, kjer lahko izbirate med ponudbo šestih svežih vrst sadja in zelenjave po super ugodnih cenah. Naša ponudba zelenjave in sadja je vedno pestra, kakovostna in sveža, za izbranih šest pa še posebej ugodna.
  • Fernomenalni vikend - Fernomenalni vikend, ki sedaj vključuje še ponudbo Super cena, označuje vse izdelke, ki so po posebej ugodnih cenah na voljo od petka do sobote. Ne spreglejte, saj se nakup resnično splača.
  • HOFER dostava - Raznolik nabor predvsem tehničnih izdelkov, izdelkov za dom in bele tehnike sproti osvežujemo ter dopolnjujemo. Enostaven nakup in naročilo, nizke cene ter prihranek časa so le nekatere izmed prednosti, ki jih zdaj kupcem omogočamo tudi pri nakupu prek spleta. Vse izdelke iz ponudbe pa vam brezplačno dostavimo do vrat.
  • Iz naše pekovske zakladnice - Vsak mesec vam razkrijemo nov zaklad, ki z zapeljivim vonjem in mamljivo svežino popestri vaš hrustljavi vsakdan.
  • Iz naše vinoteke - Posebna vina si zaslužijo posebno pozornost, zato v sodelovanju z vinskimi poznavalci vsak mesec predstavimo drugo slovensko vino, ki je na voljo v naši vinoteki.