Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Kako vam lahko pomagamo?

Kako poteka naročanje, če sem izdelek že plačal/-a v trgovini?

1. Če ste izdelek že plačali na blagajni v naši trgovini, boste ob koncu postopka nakupa poleg računa prejeli še dodatno potrdilo s 16-mestno kodo naročila in podatki o nadaljnjem postopku. Potrdilo s kodo naročila skrbno shranite.
2. S postopkom naročila nadaljujete prek spleta ali s pomočjo agenta Oddelka za informacije in pomoč strankam (telefonska številka: +386/1/8346600).
3. Če želite naročilo oddati izključno za izdelek, ki ste ga že plačali v trgovini, registracija na spletnem portalu ni potrebna. Če pa na spletu v košarico dodate dodatne izdelke, se je treba registrirati.
4. Na spletnem portalu vnesite 16-mestno kodo naročila in kliknite »Unovči kodo naročila«.
5. Če vam ni treba izbrati dodatnih lastnosti, npr. barve, se izdelek premakne neposredno v košarico. V nasprotnem primeru lahko izdelek dodate v košarico šele, ko izberete njegove dodatne lastnosti.
6. Ko vnesete naslov za dostavo in potrdite, da se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja storitve HOFER dostava, se naročilo zaključi. Pred zaključkom naročila se lahko prijavite še na prejemanje HOFERjevih e-novic.
7. Po oddanem naročilu boste samodejno prejeli potrditev naročila po e-pošti.
8. S strani dostavne službe boste o datumu dostave predhodno obveščeni. Dostava bo opravljena brezplačno, v dogovorjenem roku.

Vam je članek pomagal?

Hvala za vašo oceno!