Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

S HoT-ovim dvojčkom do še nižje cene neomejenega internetnega paketa

Ljubljana, 28. marca 2024 – HoT, HOFER Telekom, nikoli ne zvišuje cen svojih paketov mobilne telefonije in mobilnega interneta, jih le izboljša ali jim zniža cene. Tako so pri HoT-u združili internetna paketa HoT GIGA in HoT GIGA neomejeni, s čimer uporabniki za ceno naročnine 14,99 evra na mesec dobijo neomejeno količino prenosa podatkov. Do 15. maja HoT-ovi uporabniki lahko izkoristijo še promocijsko ponudbo z vključitvijo dvojčka, in sicer si ob naročnini na enega od paketov mobilne telefonije MINI, MAXI ali EXTRA lahko vključijo neomejeni internetni paket GIGA za 9,99 evra na mesec. Hkrati so pri HoT-u izboljšali tudi ponudbo paketa WiFi2GO, ki poleg novega modema in SIM kartice vključuje paket GIGA neomejeni za prvi mesec.

HoT s ponudbo sledi potrebam uporabnikov in gospodinjstev

»Že vse od vstopa na trg smo pri HoT-u osredotočeni na ponudbo, ki sledi potrebam uporabnikov. Zato smo že večkrat povišali vključene količine prenosa podatkov v paketih mobilne telefonije. S še izboljšano ponudbo internetnih paketov pa smo se še bolj približali potrebam gospodinjstev, saj si uporabniki naš internetni paket z neomejenim prenosom podatkov lahko namestijo doma kot svoj primarni dostop do interneta. Če ob tem izkoristijo našo promocijsko ponudbo HoT dvojčka, si še dodatno lahko znižajo stroške za internet,« pravi direktorica mobilnega operaterja HoT Eva Aljančič.

Novost: Mobilna telefonija in internet od 16,98 evra na mesec

Uporabniki si lahko še dodatno znižajo naročnino na paket GIGA neomejeni, če izkoristijo promocijsko ponudbo HoT dvojček. Uporabniki mobilnih paketov MINI, MAXI ali EXTRA lahko v promocijski ponudbi HoT dvojček do 15. maja vključijo še paket z neomejenim internetom za 9,99 evra na mesec in ga po tej ceni podaljšujejo, dokler bodo želeli. Torej dobijo pri HoT-u v promocijski ponudbi paket mobilne telefonije in neomejeni internetni paket že od 16,98 evra na mesec.

GIGA in GIGA neomejeni združena

Odslej sta paketa GIGA in GIGA neomejeni združena. Tako uporabniki za ceno dosedanjega GIGA paketa, 14,99 evra na mesec, dobijo neomejeno količino prenosa podatkov, uporabnikom paketa GIGA neomejeni pa se cena zniža s 17,99 na 14,99 evra na mesec. Vsem uporabnikov paketa GIGA oz. GIGA neomejeni se bo izboljšava vključila samodejno. Za paket velja načelo poštene uporabe (po porabljenih 1 TB prenosa podatkov se hitrost zniža na 5/2 Mbit/s).

Vedno najboljša ponudba za vse uporabnike

Pri HoT-u zagotavljajo, da bodo še naprej spoštovali zaveze, ki so jim zvesti že vse od začetka. Na prvem mestu je poštena ponudba brez višanja cen paketov. Odkar je HoT prišel na trg, ni nikoli podražil cen paketov, že večkrat pa je ob nespremenjeni ceni izboljšal svojo ponudbo v paketih. Uporaba HoT-ovih storitev je enostavna, uporabnik pa lahko uredi tudi prenos telefonske številke prek spleta. Brez dodatnih stroškov lahko uporabniki zamenjajo paket ter dodajo ali izključijo opcijo prek spleta, mobilne aplikacije ali s klicem v center za podporo uporabnikom. V vsakem trenutku imajo tudi pregled nad porabo in stroški. 

Kontakt

Oddelek za odnose z javnostmi
Telefon: 01/ 83 46 956
E-mail: mediji(at)hofer.si