Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

ZNIŽUJEMO CENE

Več kot fer je vodilo, ki smo mu pri HOFERju zvesti od leta 2005, ko smo v Sloveniji odprli prvo trgovino. Uresničujemo ga ves čas - tako smo v letu 2023 kljub visoki inflaciji ohranili ali znižali cene več kot 50 % izdelkov. Preverite jih lahko tu. Ob tem pripravljamo številne akcije, na ta način pa že tako nizke HOFER CENE postanejo še nižje. 

Ob tem pripravljamo tudi številne druge akcije in na ta način zagotavljamo že tako nizke HOFER CENE. Prelistajte naš spletni letak in redno spremljajte našo aktualno ponudbo.

Dol, dol, dol … 

Dol, dol, dol, dol … Čisto na dnu … Naj vas nizka cena ne spravi na kolena. V HOFERju nizke cene najdete prav na vsaki polici. V zadnjem letu smo več kot polovici izdelkov ohranili ali znižali ceno. 

** Popis cen izdelkov blagovnih znamk je bil izveden na dan 31. 8. 2023 v izbranih trgovinah Spar, Tuš in Mercator ter primerjan s cenami primerljivih izdelkov HOFERjevih lastnih blagovnih znamk.

* Vir: Popis cen med 7. 9. in 7. 10. 2023 je izvedel zunanji izvajalec, družba April 8, za več kot 300 izdelkov splošne uporabe. Izvedel ga je v primerljivih trgovinah po velikosti in lokaciji, primerjali so identične oz. primerljive izdelke, upoštevali so trajno znižane cene, ne pa cen izdelkov v kratkoročnih akcijah. Med klasične trgovce štejemo Mercator, Spar in Tuš.