Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Ja, Chef!  Pečemo za dober namen.

Otvoritev letošnje dobrodelne sezone zaznamuje peka prve serije Nasmeškotkov v kuhinji priljubljene serije Ja, Chef!, kjer sta svoje pekovske veščine in dobro voljo z nami delila igralca iz omenjene serije - Jernej Kogovšek in Mario Ćulibrk v svojih izvirnih vlogah. Pri pripravi in peki letošnjih Nasmeškotkov smo se glavnemu peku slaščic in kuharju-pomočniku iz serije pridružili še predstavniki trgovine HOFER, Botrstvo v Sloveniji, dobavitelja keksarne Delakorda ter znani vplivneži in podporniki tega dobrodelnega projekta.

Prav vse sodelujoče združuje želja po čim višji donaciji, ki bo namenjena Dijaškemu skladu programa Botrstvo in mladostnikom, ki so vanj vključeni. Na ta način bo dobrodelni Nasmeškotek dijakom iz ogroženih družin zagotovil bolj varno in stabilno okolje ter jim omogočil, da se lažje osredotočijo na uspešen zaključek želenega šolanja ter si s tem utrjujejo pot do lepše prihodnosti.

 

Preverite, kako je potekala peka prvih Nasmeškotkov.

Nova, že sedma sezona dobrodelnih Nasmeškotkov

Projekt Nasmeškotek smo prvič predstavili leta 2017 v okviru lastne iniciative Danes za jutri. Slastni piškoti, zapakirani v okolju prijazno embalažo, so takrat prvič nastali v ustvarjalnici družinskih dobrot z več kot 25-letno tradicijo, pri dolgoletnem HOFERjevem dobavitelju – družinski keksarni Delakorda, kjer jih s ponosom še danes pečejo in krasijo - in to z naravnimi barvili.

V preteklih šestih letih je skupni znesek doniranih sredstev, zbranih s prodajo dobrodelnih Nasmeškotkov, presegel 106.000 evrov. Upamo, da bo tudi letošnja donacija visoka.

Poklonite Nasmeškotek kot drobno pozornost po ceni 1 evro in nam pri tem pomagajte tudi vi.

Vsak Nasmeškotek šteje. Najdete ga ekskluzivno v trgovinah HOFER.

Iz leta v leto delimo nasmehe.

Nasmeškotek pečemo že od leta 2017. Skozi leta pa se je spreminjala tudi njihova podoba.

Nasmeškotek pomaga. Pomagajte tudi vi.

Dijaški sklad programa Botrstvo bo v letu 2023 pomagal 140 dijakom, ki zaradi materialne stiske sicer ne bi mogli bivati v dijaškem domu, s tem pa tudi ne obiskovati želenih srednješolskih programov.