Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Nasmeškotek – dobrodelni piškotek

V prazničnem decembru 2022 je dobrodelni piškotek Nasmeškotek že šesto leto zapored risal nasmehe otrokom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji.

Projekt Nasmeškotek smo pri podjetju HOFER prvič predstavili leta 2017 v okviru lastne iniciative Danes za jutri. Slastni piškoti, zapakirani v okolju prijazno embalažo, so takrat prvič nastali v ustvarjalnici družinskih dobrot z več kot 25-letno tradicijo, pri dolgoletnem HOFERjevem dobavitelju – družinski keksarni Delakorda, kjer jih s ponosom pečejo še danes.

Letos smo pri HOFERju z Nasmeškotki zbrali 18.150 evrov za dijake v stiski, skupno v šestih letih pa že več kot 106.000 evrov.

Sredstva od prodaje pri podjetju HOFER tudi letos namenjamo dijakom programa Botrstvo v Sloveniji iz socialno šibkejših družin za kritje oskrbnin v dijaških domovih. Tam je zanje zagotovljeno varno in stabilno okolje z redno prehrano, prav tako pa so na voljo učna pomoč in strokovno osebje. Tako imajo tudi dijaki iz socialno šibkih družin možnost, da se lažje osredotočijo na uspešen zaključek želene smeri šolanja, dosežejo višjo izobrazbo ter imajo boljšo možnost zaposlitve – in s tem lepšo prihodnost.

Z osebnim posvetilom za še večji nasmešek

Nasmeškotek je že vrsto let krasno darilo, s katerim narišete nasmešek na obraz vsakogar. Z osebnim posvetilom je veselje zagotovo še lepše, hkrati pa naredite še nekaj dobrega za razvoj socialno ranljivejših skupin v družbi. Piškotki Nameškotki so bili od 21. novembra 2022 do razprodaje zalog po ceni 1 evro na voljo ekskluzivno v trgovinah HOFER po Sloveniji.