Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 60 porcij

Za testo:

  • 200 g sladkorja v prahu AGRAGOLD
  • 2 jedilni žlici cimeta LE GUSTO
  • 8 jedilnih žlic vode
  • 1 jedilna žlica sveže stisnjenega limoninega soka
  • 150 g mletih mandljev HAPPY HARVEST
  • 200 g mletih lešnikov HAPPY HARVEST
  • 1 jedilna žlica nastrgane lupine bio pomaranče

Za glazuro:

  • 100 g sladkorja v prahu AGRAGOLD
  • 0,5 čajne žličke cimeta LE GUSTO
  • malo vode

Priprava

Testo:

  1. Iz sestavin za testo zamesimo testo, ki ga dobro pregnetemo.
  2. Na ravni površini, prekriti z alu folijo, ga razvaljamo in z modelčkom za piškote izrežemo zvezdice.
  3. Pri sobni temperaturi jih sušimo približno 4 ure, nato pa jih na pekaču, obloženem s papirjem za peko, pečemo v pečici pri 250 °C približno 3 minute.

Glazura:

  1. Ko se piškoti ohladijo, pripravimo še glazuro – zmešamo presejan sladkor v prahu, cimet in par kapljic vode. Z njo premažemo ohlajene zvezdice, ki jih pustimo na zraku, dokler se ne posušijo.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.