Jabolčna pita v kozarcu po receptu Barbarella Green Chef
Jabolčna pita v nekoliko drugačni preobleki. Barbarella Green Chef je pripravila odličen recept za jabolčno pito v kozarčku. Razvajajte svoje goste z okusno jabolčno sladico. Podroben opis spodaj
Sestavine za 2 porciji
Za malinovo glazuro:
- 1,5 skodelice malin
- 2 jedilni žlici bio agavinega sirupa NATUR AKTIV
- 1 čajna žlička praška za vanilijev puding BELLA
- 1 čajna žlička vode
Sestavine:
- 1 jedilna žlica margarine BELLASAN
Za jabolčni nadev:
- 2 bio jabolki NATUR AKTIV
- 0,3 skodelice bio kokosovega olja NATUR AKTIV
- 100 ml bio riževega napitka NATUR AKTIV
- 1 čajna žlička praška za vanilijev puding BELLA
- 1 bio limona NATUR AKTIV
- 1 ščepec mletega cimeta LE GUSTO
- 1 bio banana NATUR AKTIV
Za bananov nadev:
- 4 jedilne žlice arašidovega masla
- piškoti
Ostalo:
- rastlinska smetana za stepanje
Priprava
Malinova glazura:
- Maline pokuhajte z agavovim sirupom. Koruzni škrob zmešajte z vodo, nato ga dodajte v maline in pokuhajte, da se zgosti. Nadevajte v steklena kozarčka in ohladite v zamrzovalniku ali hladilniku.
Jabolčni nadev:
- Na margarini pokuhajte jabolka, dodajte kokosov sladkor, cimet in rižev napitek, kuhajte približno 5 minut. Puding ali koruzni škrob zmešajte z malo vode, nato pa vmešajte v jabolka in kuhajte še minuto, da se lepo zgosti. Dodajte še malo limoninega soka in stresite na malinovo glazuro ter ohladite.
Bananin nadev:
- V mešalniku do gladkega zmešajte banane in arašidovo maslo. Nadev naložite na jabolčno plast.
Priprava:
- Piškote zmeljite v mešalniku, stepite smetano in lonček okrasite ter posujte s cimetom.
*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.