Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 2 porciji

Za malinovo glazuro:

  • 1,5 skodelice malin
  • 2 jedilni žlici bio agavinega sirupa
  • 1 čajna žlička praška za vanilijev puding
  • 1 čajna žlička vode

Sestavine:

  • 1 jedilna žlica margarine

Za jabolčni nadev:

  • 2 bio jabolki
  • 0,3 skodelice bio kokosovega olja
  • 100 ml bio riževega napitka
  • 1 čajna žlička praška za vanilijev puding
  • 1 bio limona
  • 1 ščepec mletega cimeta
  • 1 bio banana

Za bananov nadev:

  • 4 jedilne žlice arašidovega masla
  • piškoti

Ostalo:

  • rastlinska smetana za stepanje

Priprava

Malinova glazura:

  1. Maline pokuhajte z agavovim sirupom. Koruzni škrob zmešajte z vodo, nato ga dodajte v maline in pokuhajte, da se zgosti. Nadevajte v steklena kozarčka in ohladite v zamrzovalniku ali hladilniku.

Jabolčni nadev:

  1. Na margarini pokuhajte jabolka, dodajte kokosov sladkor, cimet in rižev napitek, kuhajte približno 5 minut. Puding ali koruzni škrob zmešajte z malo vode, nato pa vmešajte v jabolka in kuhajte še minuto, da se lepo zgosti. Dodajte še malo limoninega soka in stresite na malinovo glazuro ter ohladite.

Bananin nadev:

  1. V mešalniku do gladkega zmešajte banane in arašidovo maslo. Nadev naložite na jabolčno plast.

Priprava:

  1. Piškote zmeljite v mešalniku, stepite smetano in lonček okrasite ter posujte s cimetom.