Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

HOFER z Roza oktobrom priskrbel že več kot 40.000 evrov

Letos so s prodajo šampinjonov v roza embalaži za boj proti raku dojk namenili 7687 evrov.

Lukovica, 3. november 2021: Oktober je mednarodni mesec osveščanja, zato so pri HOFERju v tem času že šesto leto zapored opozarjali na pomen preventive in samopregledovanja. Od prodaje šampinjonov v roza embalaži so od vsakega prodanega paketa ponovno namenili 10 centov preventivnim programom Združenja Europa Donna Slovenija in skupaj z interno aktivacijo zbrali 7687 evrov. Z letošnjim zneskom so od prve tovrstne akcije presegli 40.000 evrov. 

Na leto za rakom dojk v povprečju zboli okoli 1400 žensk, prizadene pa lahko tudi moške. Zdrav način življenja in redno samopregledovanje sta ključna za ustrezno, predvsem pa pravočasno ukrepanje. Prav takšne vsakodnevne navade, ki lahko posamezniku spremenijo potek življenja, spodbuja projekt Roza oktober, ki so ga pri HOFERju izvedli šestič. Tudi letos so od vsakega prodanega paketa šampinjonov v roza embalaži namenili 10 centov preventivnim programom Združenja Europa Donna Slovenija, skupaj z interno aktivacijo pa so zbrali 7687 evrov.

 

Hvala in pazite nase skozi celotno leto

»Hvala vsem kupcem, ki so slišali naša sporočila in z nakupom “roza šampinjonov” prispevali k skupnemu znesku, namenjenemu preventivnim programom združenja. Ne smemo pa pozabiti, da se skrb za svoje zdravje nadaljuje skozi vse leto. Bodimo pozorni na morebitne zdravstvene težave in upoštevajmo priporočila za zdrav življenjski slog tudi v preostalih mesecih,« je ob zaključku akcije dejala predsednica Združenja Europa Donna Slovenija dr. Tanja Španić.

Ponosni na Roza oktober

Oktobra so v trgovinah HOFER prodajalke in prodajalci imeli v znak podpore boju proti raku dojk pripeto roza pentljico, znotraj internega kanala pa so zagnali aktivacijo, ki je k podpori Roza oktobra spodbujala HOFERjeve sodelavke in sodelavce na vseh področjih podjetja. Ponosni so, da so lahko del zgodb, ki jih pišejo pri Europi Donni, zato se z veseljem obarvajo v roza. »Ni naključje, da želimo sredstva nameniti prav preventivnim programom, saj želimo podpreti pravočasno odkritje nepojasnjenih sprememb na telesu. S tem želimo sporočiti našim sodelavkam in sodelavcem kot tudi našim kupcem, da je zdravje na prvem mestu, naj preventivno skrbijo zase in svoje bližnje ter naj ne odlašajo z obiskom zdravnika,« so povedali pri HOFERju.

Kontakt

Oddelek za odnose z javnostmi
Telefon: 01/ 83 46 956
E-mail: mediji(at)hofer.si