Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Okus tradicije – dobrote iz HOFERjeve pekarne

Pri HOFERju smo želeli izpolniti želje kupcev po vedno sveže pečenem kruhu in pekovskih izdelkih, zato smo v izbranih trgovinah, pod imenom Okus tradicije – dobrote iz HOFERjeve pekarne, že leta 2013 uvedli nov sistem peke in prodaje kruha in pekovskih izdelkov v trgovini sami. Od februarja 2015 pa so s pekarno opremljene vse HOFERjeve trgovine v Sloveniji.

Našo bogato ponudbo pregrešno dobrih pekovskih izdelkov odlikujejo visokokakovostne sestavine, preizkušene metode pekovskih mojstrov in nizka cena. Raznolika pekovska ponudba obsega več kot 20 izdelkov. Vključuje hrustljav beli in temni kruh, različne vrste žemljic in štručk ter posebne vrste kruha (ajdov hlebček z orehi in bio pirin kruh). Ponudbo dopolnjuje slastno sladko in slano fino pecivo, kot sta orehova potička in masleni rogljiček. Ljubitelji čokolade se lahko posladkajo z navihančkom s čokoladno-lešnikovim nadevom, za prvo potešitev lakote pa naši kupci lahko posežejo po okusnih prigrizkih, kot sta na primer sirov in mesni burek.

V trgovinah kruh, pecivo in druge dobrote pečemo večkrat na dan, zato so vedno sveži in hrustljavi.

Izdelki so večinoma vrhunske slovenske kakovosti, saj kruh in pekovske izdelke dobavljajo priznani slovenski dobavitelji.