Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • oljčno olje MINOS
  • 500 g piščančjih filejev OKUS PODEŽELJA
  • 1 avokado
  • 1 jedilna žlica limoninega soka
  • 0,5 kumare
  • 2 paradižnika
  • 2 rdeči čebuli
  • 4 pšenične tortilje
  • 6 listov solate
  • malo soli PIRANSKE SOLINE
  • malo kajenskega popra

Priprava

  1. V ponvi segrejemo olje in piščančje fileje popečemo z obeh strani, nato pa jih narežemo na koščke.
  2. Avokado razpolovimo, odstranimo koščico in z žlico iz lupine postrgamo meso. Z vilicami ga v posodi pretlačimo ter dodamo limonin sok, sol in kajenski poper.
  3. Kumaro operemo in narežemo na rezine, paradižnik operemo in narežemo na kocke, čebulo narežemo na kolobarje.
  4. Tortilje premažemo z avokadovim namazom ter obložimo z rezinami kumare, koščki paradižnika, kolobarji čebule, solato in koščki piščanca. Zvijemo in prerežemo na polovico.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.