Zvitki z avokadom in piščancem
Malica, ki bo pripravljena hitro, tortilja s piščancem in avokadom. Podroben opis spodaj
Sestavine za 4 porcije
- oljčno olje MINOS
- 500 g piščančjih filejev OKUS PODEŽELJA
- 1 avokado
- 1 jedilna žlica limoninega soka
- 0,5 kumare
- 2 paradižnika
- 2 rdeči čebuli
- 4 pšenične tortilje
- 6 listov solate
- malo soli PIRANSKE SOLINE
- malo kajenskega popra
Priprava
- V ponvi segrejemo olje in piščančje fileje popečemo z obeh strani, nato pa jih narežemo na koščke.
- Avokado razpolovimo, odstranimo koščico in z žlico iz lupine postrgamo meso. Z vilicami ga v posodi pretlačimo ter dodamo limonin sok, sol in kajenski poper.
- Kumaro operemo in narežemo na rezine, paradižnik operemo in narežemo na kocke, čebulo narežemo na kolobarje.
- Tortilje premažemo z avokadovim namazom ter obložimo z rezinami kumare, koščki paradižnika, kolobarji čebule, solato in koščki piščanca. Zvijemo in prerežemo na polovico.
*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.