Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 4 zrezki divjega prašiča ALPIKA
  • 5 brinovih jagod
  • gladka moka KORNGOLD
  • 2 jedilni žlici sončničnega olja OSANA
  • 2 jabolki
  • 2 jedilni žlici masla MILFINA
  • 40 ml gina JOHNSEN CLUB
  • 125 ml rdečega vina
  • 125 ml jušne osnove iz goveje jušne kocke LE GUSTO
  • 4 jedilne žlice brusničnega džema GRANDESSA
  • skutni štruklji GUSTO GOLD
  • sol
  • poper LE GUSTO

Priprava

  1. Zrezke divjega prašiča na tanko potolčemo ter jih na obeh straneh solimo, popramo in posujemo z brinovimi jagodami, ki smo jih prej fino zdrobili. Na eni strani jih pomokamo, nato jih na obeh straneh na hitro popečemo na vročem olju. Pečene vzamemo iz ponve in postavimo na toplo.
  2. Jabolki olupimo, jima odstranimo osrednji del s pečkami in narežemo na približno 1 cm debele kolobarje. V ponvi, v kateri smo pekli zrezke, penasto razpustimo maslo in na njem na obeh straneh popražimo kolobarje jabolk. Dodamo džin in ga pokuhamo. Zrezke položimo nazaj v ponev. Zalijemo jih z rdečim vinom in jušno osnovo, zavremo ter dušimo 3–5 minut.
  3. Skutne štruklje skuhamo po navodilih na embalaži. Postrežemo jih skupaj z zrezki divjega prašiča in jabolčnimi kolobarji, na katere damo malo brusničnega džema. 

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.