Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 2 porciji

  • 250 g bio veganskih tortelinov NATUR AKTIV
  • 500 g češnjevih paradižnikov
  • bio oljčno olje NATUR AKTIV
  • 3 stroki česna, drobno sesekljan
  • malo limoninega soka
  • nekaj listkov sveže bazilike
  • sol in poper LE GUSTO
  • 2 jedilni žlici rastlinske smetane za kuhanje

Priprava

  1. Paradižnike 20 minut pecite v pečici, segreti na 180 ˚C. Nato jih na oljčnem olju popecite s česnom, dodajte nasekljano baziliko, sol in limonin sok.
  2. Vse skupaj nato zmešajte v mešalniku, da še vedno pustite nekaj teksture, nato pa dobljeno omako v ponvi zmešajte z rastlinsko smetano za kuhanje.
  3. Solite in poprajte po okusu ter postrezite s kuhanimi tortelini.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.