Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 3 porcije

  • 1 majhna čebula
  • 100 g šampinjonov
  • 100 g klasičnega vegetarijanskega narezka
  • 1 strok česna
  • 300 g peresnikov
  • 1 l vode
  • 100 g namaza iz svežega sira
  • malo peteršilja
  • 1 čajna žlička posušenega origana
  • sol
  • poper

Priprava

  1. Čebulo olupimo in nakockamo. Šampinjone narežemo na rezine, vegetarijanski narezek pa na trakce. Česen olupimo in drobno nasekljamo.
  2. Peresnike, čebulo, šampinjone, vegetarijanski narezek in česen damo v velik lonec ter zalijemo z vodo. Dodamo ščepec soli, dobro premešamo in pokrito kuhamo pri srednji temperaturi.
  3. Ko so testenine kuhane "al dente" in se večina vode pokuha, dodamo sveži sir, peteršilj in origano.
  4. Spet vse skupaj dobro premešamo ter solimo in popramo.