Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 2 porciji

  • 1 bučka
  • 1 avokado
  • bio oljčno olje KLOSTER TOPLOU
  • 2 bombetki
  • 1 zavoj veganskih burgerjev TEREZA’S CHOICE (vrsta: rdeča pesa-tofu)
  • zrna granatnega jabolka (polovice)
  • 1 jedilna žlica veganske majoneze TEREZA’S CHOICE (vrsta: česen-limona)
  • 2 solatna lista

Priprava

  1. Bučko in avokado narežemo na rezine. V ponvi na oljčnem olju najprej popečemo rezine bučke, nato jih vzamemo iz ponve in v isti ponvi popečemo še razpolovljeni bombetki. V ponev dodamo še malo oljčnega olja in popečemo še polpeti, na vsaki strani nekaj minut.
  2. Spodnji del bombetke obložimo s solatnim listom, polpeto, avokadom, zrni granatnega jabolka, bučkami in majonezo. Pokrijemo z zgornjo polovico bombetke in postrežemo.

Nasvet

  • Še več slastnih receptov si oglejte na @terezas_choice.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.