Terezin veganski burger z avokadom in granatnim jabolkom
Burger po vegansko? Zakaj pa ne? Pripravite okusen burger z avokadom, granatnim jabolkom in polpetom iz rdeče pese in tofuja. Podroben opis spodaj
Sestavine za 2 porciji
- 1 bučka
- 1 avokado
- bio oljčno olje KLOSTER TOPLOU
- 2 bombetki
- 1 zavoj veganskih burgerjev TEREZA’S CHOICE (vrsta: rdeča pesa-tofu)
- zrna granatnega jabolka (polovice)
- 1 jedilna žlica veganske majoneze TEREZA’S CHOICE (vrsta: česen-limona)
- 2 solatna lista
Priprava
- Bučko in avokado narežemo na rezine. V ponvi na oljčnem olju najprej popečemo rezine bučke, nato jih vzamemo iz ponve in v isti ponvi popečemo še razpolovljeni bombetki. V ponev dodamo še malo oljčnega olja in popečemo še polpeti, na vsaki strani nekaj minut.
- Spodnji del bombetke obložimo s solatnim listom, polpeto, avokadom, zrni granatnega jabolka, bučkami in majonezo. Pokrijemo z zgornjo polovico bombetke in postrežemo.
Nasvet
- Še več slastnih receptov si oglejte na @terezas_choice.
*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.