Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 3 porcije

Sestavine:

  • 1 file piščančjih prsi OKUS PODEŽELJA
  • 0,5 glave solate ledenke
  • 0,5 glave mehke solate
  • 1 rdeča paprika
  • 1 pločevinka koruze v zrnju HAPPY HARVEST (majhna)
  • 1 pločevinka rjavega fižola HAPPY HARVEST
  • 3 BIO paradižniki NATUR AKTIV
  • 1 rdeča čebula
  • 1 cup narezane kumare
  • 0,5 skodelice naribanega sira (gavda, cheddar...)
  • 2 pesti tortilja čipsa

Za preliv:

  • 3 jedilne žlice nacho omake za pomakanje
  • 2 jedilni žlici jogurta
  • 1 limeta

Priprava

  1. File piščančjih prsi začinimo s soljo, poprom in poljubnimi začimbami, npr. dimljena paprika in česen. Prsi dobro natremo in pokapamo z oljem ter jih v vroči ponvi popečemo z obeh strani, da zlato porjavijo. Pečeno meso vzamemo iz ponve in narežemo na rezine ali kocke.
  2. Solato razrežemo in operemo ter nadevamo v sklede.
  3. Čez solato damo še rezine rdeče paprike, koruzo, fižol, razrezane paradižnike, rezine rdeče čebule in kumare. Dodamo še nariban sir in zdrobimo tortilja čips.
  4. Preliv pripravimo tako, da načo omako zmešamo z jogurtom in dodamo še kanec soka limete ter toliko vode, da dobimo zmes, ki se lepo preliva.
  5. Polivko pokapamo čez solato, dobro premešamo in postrežemo.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.