Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 6 rdečih paprik
  • 2 stroka česna
  • 0,5 čajne žličke sesekljanega peteršilja
  • malo bio oljčnega olja NATUR AKTIV
  • malo jabolčnega kisa LOMEE (po želji zeliščnega)
  • 200 g mozzarelle bambini znamke CARLONI

Priprava

  1. Paprike položimo na pekač, ki smo ga obložili s papirjem za peko, in jih približno 20 minut pečemo v pečici pri 200 °C.
  2. Ko so pečene, jih ohladimo, olupimo, prerežemo in jim odstranimo semena.
  3. Očiščene paprike narežemo na trakove in jih začinimo s soljo, sesekljanim česnom, peteršiljem, oljčnim oljem in jabolčnim kisom.
  4. Vse skupaj dobro premešamo, dodamo na tanke rezine narezano mozzarello, ponovno premešamo in solato vsaj za 1 uro postavimo v hladilnik.
  5. Postrežemo jo kot prilogo k mesu z žara, lahko pa tudi kot samostojno predjed.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.