Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 500 g jajčnih vlivancev
  • 300 g šampinjonov
  • 1 čebula
  • 3 jedilne žlice ekstra deviškega oljčnega olja CASTELLO
  • 1 šopek peteršilja
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO

Priprava

  1. Jajčne vlivance pripravimo po navodilih na embalaži. Ko so kuhani, jih odcedimo.
  2. Medtem očistimo šampinjone in jih narežemo na koščke. Čebulo fino sesekljamo in jo skupaj s šampinjoni prepražimo na vročem olju. Primešamo še vlivance in vse skupaj še malo na hitro popražimo. Solimo in popramo.
  3. Opran in dobro osušen peteršilj sesekljamo in potresemo čez pripravljeno jed.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.