Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 10 porcij

Za nadev:

  • 250 g skute MILFINA
  • 50 g kisle smetane MILFINA
  • 25 g naribanega sira Grana Padano CUCINA NOBILE
  • 1 jedilna žlica sesekljanega peteršilja
  • 1 jedilna žlica drobnjaka, drobno sesekljanega
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO

Za zvitke:

  • 2 beljaka bio jajc NATUR AKTIV
  • 80 g naribanega sira Grana Padano CUCINA NOBILE
  • modelčki za šamrole
  • olje OSANA

Priprava

Nadev:

  1. Skuto in kislo smetano zmešamo v gladko maso, vmešamo sir in zelišča ter solimo in popramo.

Zvitki:

  1. Pečico segrejemo na 180 °C.
  2. Beljaka rahlo stepemo, jima primešamo 60 g sira in na tanko namažemo na papir za peko. Čez posujemo še preostanek sira in nato približno 15 minut pečemo v pečici.
  3. Še toplo narežemo na kvadrate, ki jih ovijemo na rahlo naoljene modelčke za šamrole.
  4. Modelčke položimo v pekač, obložen s papirjem za peko, in še malo popečemo, da sir dobi zlato rumeno barvo.
  5. Zvitke pustimo na modelčkih, da se ohladijo. Tik preden jih ponudimo, jih napolnimo s skutnim nadevom.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.