Opozarjamo, da se s predvajanjem videoposnetka podatki posredujejo zadevnemu ponudniku storitev. Dodatne informacije o tem lahko najdete v naši Politiki zasebnosti.
Količina: {{cartEntry.qty}}
{% for variant in cartEntry.entryVariantsSelected %}
{{variant}}{% if !loop.last %}, {% endif %}
{% endfor %}
{% if cartEntry.relatedServices.length %}
{% for service in cartEntry.relatedServices %}{% if loop.first %}+ {% else %}, {% endif %}{{service.name}}{% endfor %}
{% endif %}
{% endif %}
{% endfor %}
{{ "Prikazanih je {0} od {1} izdelkov"|replace('\{0\}', miniCartItems, 'g')|replace('\{1\}', totalUnitCount, 'g') }}
{% if bottlesRule.bottles.length %}
{% for bottle in bottlesRule.bottles %}
{% set imgSrc = "/apps/aldi/settings/wcm/designs/images/" + bottle + ".svg" %}
{{imgSrc|img('', '', '8', '')}}
{% endfor %}
{{ "Če želite dokončati naročilo, dodajte vsaj {0} ali več steklenic."|replace('\{0\}',bottlesRule.neededBottles, 'g') }}Nakup vina
{% endif %}
{% if promotion %}
{{promotion.message}}
{% endif %}
{% endif %}
Sprememba naročila
Dokončaj spremembo
Ali ste prepričani, da želite spremeniti naročilo?
Če želite spremeniti svoje naročilo, bo to začasno vrnjeno v vašo košarico.
Lahko spreminjate količine, dodajate ali odstranite izdelke in znova dokončate naročilo.
Spremembo lahko kadar koli zaključite in ohranite svoje naročilo, kot je bilo prej.
Vaša trenutna košarica bo shranjena in vam bo po spremembi ponovno na voljo.
Časovna omejitev spremembe naročila je potekla
Vaša seja je potekla
Vaša seja bo kmalu potekla
Kmalu zaključite spremembe, sicer bodo zavržene.
Dodano v košarico
Ne pozabite - v vaši košarici so še vedno izdelki.
Strošek dostave
Z uporabo orodja za samodejno izpolnjevanje podatkov soglašate z našo Politiko zasebnosti.
Počasi vzhajana italijanska pica po receptu Vibrant Plate
{% if logged == true %}
{% else %}
{% endif %}
Počasi vzhajana italijanska pica po receptu Vibrant Plate
Ste pripravljeni na pekovski izziv? Pripravite pizzo po italijansko po receptu dvojca Vibrant Plate.
Podroben opis spodaj
Priprava
50 min
Čas kuhanja/pečenja
10 min
Skupni čas
60 min
Zahtevno
Težko
Opozarjamo, da se z aktivacijo teh gumbov omogoči njihova uporaba. V primeru uporabe gumbov, se vaši osebni podatki posredujejo zadevnemu ponudniku storitev. Dodatne informacije o tem lahko najdete v naši Politiki zasebnosti. Zavezujete se, da pri uporabi teh storitev nikomur ne boste pošiljali nezaželenih oglasov.
Vodo po potrebi rahlo segrejemo, da postane mlačna, in jo prelijemo čez suhi kvas. Premešamo, pokrijemo in počakamo 10 minut, da se kvas aktivira – pripravljen je, ko se pojavijo mehurčki in nabrekne.
V večjo skledo dodamo moko, sol natresemo ob strani. Prilijemo kvas z vodo in žlico olivnega olja. Z žlico vse skupaj premešamo, dokler se testo ne začne lepiti, nato z roko pregnetemo, a ne preveč – le par minutk, toliko, da nastane gladka kepa testa.
Skledo narahlo premažemo z olivnim oljem in vanjo položimo testo. Dobro pokrijemo s folijo za živila (ne s krpo, saj se bo testo v hladilniku preveč izsušilo) in testo damo naravnost v hladilnik za 18 ur.
Dve uri pred peko testo vzamemo iz hladilnika, ga zvrnemo na pomokan pult in ga brez gnetenja samo oblikujemo v kepo. Če bomo testo gnetli, bomo iz njega iztisnili vse zračne mehurčke.
Testo pustimo na pultu vzhajati dve uri, pri čemer ga samo pokrijemo z narobe obrnjeno skledo, ki bo poskrbela, da se testo ne bo izsušilo in bo na toplem vzhajalo.
Pol ure pred peko segrejemo pečico na 250˚C(če imate program za pico, ga uporabite) ter v pečico hkrati položimo kamen za pico.
Pripravimo nadeve, potem pa testo za pico razdelimo na 2–4 kose (odvisno, koliko pic in kakšne velikosti želimo).
Kos testa z rokami oblikujemo v krog, pazimo, da testa ne gnetemo in ne valjamo, da ohranimo mehurčke. S prsti pritisnemo v testo približno centimeter od roba, okrog in okrog, da okoli testa dobimo lep rob. Potem testo od sredine navzven nežno raztegnemo do želene velikosti pice – če gre, testo položimo čez zaprto pest in v zraku raztegnemo od sredine navzven.
Nato raztegnjeno pico položimo na papir za peko (tako jo bomo lažje premikali), tega pa na ravno desko. Testo poljubno obložimo –premažemo z omako za pico, dodamo salamo, zelenjavo in čez nadrobimo mocarelo ter posujemo origano.
Ko je pica obložena, jo previdno položimo na ogret kamen za pico v pečici in pečemo, dokler se testo spodaj in zgoraj lepo ne zapeče, približno 8 minut.
Pečeno pico previdno vzamemo iz pečice in takoj ponudimo, po njej lahko potrosimo listke sveže bazilike.
Nadaljujemo, da porabimo vse testo.
Nasvet
Če moke manitoba nimamo pri roki, lahko uporabimo tudi navadno moko, a rezultat ne bo isti, saj manitoba vsebuje več beljakovin in tvori močne glutenske vezi, zato je idealna za počasna vzhajanja.
*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.
Du erreichst uns Mo - Fr von 07:15 bis 20:00 Uhr und Sa von 07:15 bis 18:00 Uhr.
Bitte beachte: Der Chat öffnet sich in einem neuen Fenster!
Derzeit sind keine Mitarbeiter für einen neuen Live Chat verfügbar.
Du erreichst uns Mo - Fr von 07:15 bis 20:00 Uhr und Sa von 07:15 bis 18:00 Uhr.
Prijava
E-poštni naslov in geslo se ne ujemata. Prosimo, preverite svoj vnos. Vaše geslo morda ne ustreza našim novim varnostnim zahtevam. V tem primeru kliknite »Ste pozabili geslo?« in ustvarite novega.
Dostop do vašega profila je bil začasno onemogočen. Prosimo, poskusite kasneje.
Vaš profil še ni aktiviran.
Ali:
Opozarjamo, da se z aktivacijo teh gumbov omogoči njihova uporaba. V primeru uporabe gumbov, se vaši osebni podatki posredujejo zadevnemu ponudniku storitev. Dodatne informacije o tem lahko najdete v naši Politiki zasebnosti.