Piščančji zvitki s špinačo in feto
Hitro okusno kosilo, piščančje meso, zvito v spiralo s špinačo in feto. Priprava tega kosila vam ne bo vzela več kot 30 minut. Podroben opis spodaj
Sestavine za 4 porcije
- 400 g zamrznjene bio mlade špinače znamke BIO
- 150 g grškega ovčjega sira feta LYTTOS
- 500 g piščančjega fileja OKUS PODEŽELJA
- 4 lesena nabodala
- malo olja OSANA
- malo soli PIRANSKE SOLINE
- malo popra LE GUSTO
Priprava
- Odtaljeno špinačo zmešamo s feto.
- Piščančji file narežemo na tri rezine, ki jih potolčemo.
- Mešanico špinače in fete porazdelimo po mesu in rezine zvijemo v spiralo.
- Polnjene zvitke nabodemo na nabodala, da jih pričvrstimo, nato jih na hitro popečemo na olju in do konca spečemo v pečici pri 160 °C.
- Solimo in popramo po okusu.
*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.