Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 2 porciji

  • 250 g pirinih polnozrnatih špagetov NATUR AKTIV
  • 9 brokolijevih vrhov
  • 10 svežih šampinjonov
  • 2 šalotki
  • 2 stroka česna
  • 2 jedilni žlici bio masla NATUR AKTIV
  • 3 jedilne žlice bio oljčnega olja KLOSTER TOPLOU
  • sol po okusu
  • 1 rdeč feferon
  • šopek svežega bio peteršilja NATUR AKTIV
  • jedilna žlica naribanega parmezana CUCINA NOBILE

Priprava

  1. Šampinjone očistimo, jim odrežemo steblo, klobučke pa narežemo na manjše polkroge. Brokoli prav tako očistimo in večje vrhove razpolovimo. Šalotko, peteršilj in česen sesekljamo na drobno.
  2. V vrelo soljeno vodo dodamo špagete in upoštevamo čas kuhanja, ki je zapisan na embalaži. Zadnjih 6-7 minut jim dodamo brokoli.
  3. Med kuhanjem špagetov v ponvi na olivnem olju popražimo šalotko. Ko se razpusti, dodamo česen in počakamo, da zadiši. Nato primešamo šampinjone.
  4. Pražimo jih, da se spustijo in malce popečejo. Takšne odstavimo in jim dodamo peteršilj, maslo ter sol in feferon po okusu.
  5. K šampinjonom primešamo kuhane špagete in brokoli ter v jed vmešamo še svež nariban parmezan.

Serviranje:

  1. Testenine postrežemo takoj, ko so pripravljene.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.