Pesin kolač z jagodami receptu Barbarella Green Chef
Roza biskvit z svežimi jagodami po receptu Barbarella Green Chef. Osvežilni recept, katerega osnovna sestavina je pesa. Podroben opis spodaj
Sestavine za 4 porcije
- 1 cup vanilijevega sojinega jogurta JOYA
- 1 cup soka rdeče pese
- 2 jedilni žlici mletih zlatih, z vodo zmešanih (da zaželirajo), lanenih semen NATUR AKTIV
- 1 pretlačena banana NATUR AKTIV
- 7 na krhlje narezanih jagod SWEET VALLEY
- 1 cup sladkorja NATUR AKTIV
- 4 skodelice bele pirine moke HAPPY HARVEST
- 1 zavoj pecilnega praška BELLA
- 1 ščepec vanilije
- 1 cup rastlinskega olja OSANA
Priprava
- Pečico segrejte na 180 ⁰C.
- V eni skledi zmešajte jogurt, sok rdeče pese, mleta lanena semena, pretlačeno banano in jagode.
- V drugi skledi zmešajte suhe sestavine (sladkor, moko, pecilni prašek in vaniljo).
- Obe masi združite in narahlo premešajte, nato dodajte še olje ter še enkrat narahlo premešajte. Vlijte v pekač, ki ste ga prej podložili s peki papirjem.
- Pecite od 35 do 40 minut oziroma toliko časa, da bo biskvit lepo pečen, ko naredite preizkus z zobotrebcem.
Dekoracija:
- Okrasite s stepeno rastlinsko smetano in svežimi jagodami.
*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.