Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 300 g šampinjonov
  • 1 šopek mlade čebule
  • 3 jedilne žlice sončničnega olja OSANA
  • 100 ml belega vina (npr. kvarteta LJUTOMERČAN)
  • 100 g češnjevega paradižnika
  • 150 g smetane crème fraîche MILFINA
  • 500 g bio polnozrnatih pirinih peresnikov NATUR AKTIV
  • 1 šopek peteršilja
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO

Priprava

  1. Šampinjone očistimo in narežemo na koščke. Mlado čebulo narežemo na tanke rezine, nato pa jo skupaj s šampinjoni popražimo na vročem sončničnem olju. Solimo, popramo, zalijemo z vinom in pustimo počasi vreti 4 minute. Češnjeve paradižnike razpolovimo, primešamo k šampinjonom in kuhamo še 3 minute. Na koncu dodamo smetano crème fraîche.
  2. Medtem po navodilih na embalaži skuhamo peresnike in jih odcedimo. Zmešamo jih z omako iz šampinjonov, nadevamo na krožnike in okrasimo s sesekljanim peteršiljem.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.