Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 3 g agarja
  • 30 g kristalnega sladkorja AGRAGOLD
  • 400 ml bio sojinega napitka NATUR AKTIV
  • sredica vanilijevega stroka
  • 400 g jagod
  • 30 g sladkorja v prahu DIAMANT

Priprava

  1. Agar, kristalni sladkor in 50 ml sojinega napitka dobro premešamo. Preostanek sojinega napitka skupaj z vaniljevo sredico zavremo, prilijemo mešanico z agarjem in pustimo, da rahlo vre približno 2 minuti. Z mrzlo vodo oplaknemo 4 skledice, jih napolnimo z maso in za približno 4 ure postavimo v hladilnik.
  2. Medtem operemo jagode. Polovico jih narežemo na kocke, drugo polovico pa potresemo s sladkorjem v prahu in pustimo počivati približno 20 minut. Cele jagode nato stresemo v kozico, zavremo in pustimo, da rahlo vrejo približno 5 minut.
  3. Ko se jagode ohladijo, jih pretlačimo s paličnim mešalnikom. Nato jih precedimo in dodamo še na kocke narezane jagode. Postrežemo na krožniku skupaj s panasojo.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.