Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

Solata z lečo:

  • 500 g leče HAPPY HARVEST
  • 1 avokado, narezan na rezine
  • 0,5 rdeče paprike, narezane na kocke
  • 1 rdeča čebula, narezana na trakove
  • 0,5 jabolka, narezanega na kocke
  • 2 šopka poljubnih zelišč (npr. peteršilja, drobnjaka ali bazilike)
  • 1 limona, filetirana
  • 200 g jogurta MILFINA

Jogurtov preliv s poprom:

  • 1 čajna žlička popra LE GUSTO
  • 2 jedilni žlici belega kisa LOMEE
  • 4 jedilne žlice oljčnega olja LYTTOS
  • sol PIRANSKE SOLINE

Priprava

  1. Lečo skuhamo in odcedimo. Ohlajeno stresemo v servirno skledo in rahlo posolimo. Po leči razporedimo avokado, papriko, čebulo in jabolko.
  2. Za preliv zmešamo vse sestavine. Prelijemo ga po solati in solato okrasimo s sesekljanimi zelišči in filetirano limono.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.