Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 2 zavoja njokov CARLONI
  • 200 g dimljenega lososa ALMARE SEAFOOD
  • 1 manjša čebula
  • malo masla MILFINA
  • 100 ml belega vina
  • 50 g kisle smetane MILFINA
  • 100 ml sladke smetane MILFINA
  • sol
  • poper LE GUSTO
  • 0,5 bio limone
  • 1 čajna žlička kopra LE GUSTO

Priprava

Omaka:

  1. Na drobno sesekljano čebulo prepražimo na maslu, da postekleni. Zalijemo jo z belim vinom ter dodamo kislo in sladko smetano ter nastrgano limonino lupino. Omako na kratko pokuhamo in dodamo lososa, ki smo ga prej narezali na približno 1 cm široke rezine. Še enkrat na kratko pokuhamo. Začinimo s koprom, soljo in poprom ter rahlo premešamo.

Njoki:

  1. Njoke skuhamo v slanem kropu. Ko po 2–3 minutah priplavajo na površino, jih odcedimo in postrežemo skupaj s pripravljeno omako.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.