Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 3 porcije

  • 1 bio piščanec NATUR AKTIV
  • 2 veliki žemlji
  • 1 dl bio dalj časa svežega mleka NATUR AKTIV
  • 0,5 čebule
  • sončnično olje OSANA
  • 1 jedilna žlica sesekljanega peteršilja
  • ščepec majarona LE GUSTO
  • 1 bio jajce iz proste reje NATUR AKTIV
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • črni poper LE GUSTO
  • mešanica začimb za piščanca LE GUSTO
  • 2 korenčka

Priprava

Nadev:

  1. Za nadev žemlje narežemo na majhne kocke, jih poparimo z vročim mlekom ter premešamo. Nasekljano čebulo prepražimo na olju ter jo skupaj z nasekljanim peteršiljem, majaronom in jajcem dodamo v nadev. Solimo in popramo po okusu ter vse skupaj rahlo premešamo.

Priprava:

  1. Z maso nadevamo trebušno votlino piščanca, ki ga po potrebi zvežemo s kuhinjsko vrvico.
  2. Piščanca posujemo s piščančjo mešanico začimb ter ga položimo v pekač, v katerega dodamo malo olja in na kolobarje narezano korenje.
  3. Pečemo pri 180 °C uro in pol.
  4. Med peko piščanca večkrat polijemo z vročim sokom, ki se nabira na dnu pekača.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.