Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 1 majhna bučka
  • 2 paradižnika
  • 0,5 jajčevca
  • 2 jedilni žlici oljčnega olja CASTELLO
  • 4 jedilne žlice pasiranega paradižnika CARLONI
  • 4 jedilne žlice bešamela
  • 100 g ribane mocarele MILFINA
  • malo svežega origana
  • malo soli PIRANSKE SOLINE
  • malo popra LE GUSTO

Priprava

  1. Bučko, paradižnika in jajčevec narežemo na tanke rezine ter rahlo solimo in popramo.
  2. Bučko in jajčevec popečemo na žaru.
  3. Z oljčnim oljem namastimo 4 manjše posodice, ki so primerne za peko na žaru.
  4. Zelenjavo v plasteh nalagamo v posodice, med rezine damo po eno žličko pasiranega paradižnika in bešamela.
  5. Po vrhu posujemo sir in lazanjo spečemo na pokritem žaru.

Dekoracija:

  1. Preden jo postrežemo, jo posujemo še z origanom.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.