Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 6 porcij

  • 6 že pripravljenih zrezkov svinjske vratovine z zelišči/papriko
  • 2 pločevinki rjavega fižola HAPPY HARVEST
  • 2 čebuli
  • 3 paradižniki
  • 1 rdeča paprika
  • 1 rumena paprika
  • 1 zelena paprika
  • peteršilj LE GUSTO
  • 3 jedilne žlice jabolčnega kisa LOMEE
  • 3 jedilne žlice sončničnega olja OSANA
  • sol
  • poper LE GUSTO
  • črni hlebec

Priprava

  1. Rjavi fižol iz konzerve stresemo v cedilo in ga pod tekočo vodo dobro speremo. Pustimo, da odteče voda, nato damo fižol v skledo za solato.
  2. Čebulo, papriko in paradižnik narežemo na manjše kocke. Pri paradižniku uporabimo samo mesnati del (pečke odstranimo).
  3. Narezano zelenjavo dodamo k fižolu, potresemo s peteršiljem, dodamo sončnično olje in jabolčni kis ter začinimo s soljo in poprom.
  4. Vse skupaj dobro premešamo in pustimo počivati pol ure, da se sestavine dobro prepojijo.
  5. Že pripravljene zrezke svinjske vratovine v marinadi iz zelišč ali paprike na vročem žaru pečemo približno 8 minut. Med peko jih večkrat obrnemo.
  6. K zrezkom postrežemo prej pripravljeno pisano poletno solato in sveže narezane rezine črnega hlebca.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.