Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 60 porcij

  • 200 g ohlajenega čajnega masla MILFINA
  • 300 g pšenične moke KORNGOLD
  • 80 g mletih mandljev HAPPY HARVEST
  • 2 rumenjaka bio jajc NATUR AKTIV
  • 100 g kristalnega sladkorja AGRAGOLD
  • 1 paketek vaniljevega sladkorja BELLA
  • sladkor v prahu AGRAGOLD
  • ribezova marmelada
  • malo soli PIRANSKE SOLINE

Priprava

  1. Maslo narežemo na večje kocke.
  2. Vse sestavine razen sladkorja v prahu in marmelade zamesimo v testo, ki ga na pomokani delovni površini oblikujemo v debel svaljek. Narežemo ga na tanke kolobarčke, iz katerih oblikujemo kroglice.
  3. Zložimo jih v pekač, narahlo sploščimo, v sredini vsakega piškota pa naredimo vdolbinico.
  4. Pečemo jih v pečici pri 180 °C približno 20 minut.
  5. Ko so piškoti lepe zlato rjave barve, jih vzamemo iz pečice, vdolbinice pa nadevamo z ribezovo marmelado. Ohlajene piškote potresemo s sladkorjem v prahu.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.