Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

Lososov tatarski biftek:

  • 300 g norveškega lososa GOURMET
  • šopek drobnjaka, drobno sesekljanega
  • 50 g sušenih oliv GOURMET, grobo sesekljanih
  • 12 sardel GOURMET (sorta: provansalske)
  • drobnjak za okrasitev

Omaka rouille:

  • 100 g majoneze LOMEE
  • 1 čajna žlička soli PIRANSKE SOLINE
  • 0,3 g mletega žafrana GOURMET
  • 1 strok česna, drobno sesekljanega

Ostalo:

  • 1 francoska bageta za dopeko BON APPÉTIT!

Priprava

  1. Lososa narežemo na drobne koščke, primešamo še druge sestavine in ga za 30 minut postavimo v hladilnik.
  2. Za omako rouille zmešamo vse sestavine in pustimo, da zmes nekoliko počiva. Bageto dopečemo po navodilih na embalaži.
  3. Nekaj omake rouille namažemo na vsak krožnik. Na krožnik postavimo okrogel obroč in ga napolnimo s tatarskim biftekom. Obroč previdno odstranimo in biftek okrasimo s sardelami in sesekljanim drobnjakom. Zraven postrežemo narezano bageto.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.