Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • 400 g puranjih zrezkov OKUS PODEŽELJA
  • 4 jedilne žlice sončničnega olja OSANA
  • 200 g šampinjonov
  • 1 mango
  • 1 glava solate ledenke
  • 1 čebula
  • 3 jedilne žlice limoninega soka
  • 1 čajna žlička sladkorja AGRAGOLD
  • sol PIRANSKE SOLINE
  • poper LE GUSTO

Priprava

  1. Puranje zrezke operemo, osušimo s papirnato kuhinjsko brisačo in narežemo na grižljaj velike trakce. V ponvi na žlici vročega sončničnega olja popečemo meso z vseh strani. Solimo, popramo in ga damo na stran.
  2. Šampinjone očistimo in narežemo na rezine. V ponvi jih na žlici olja pražimo približno 5 minut.
  3. Mango z ostrim nožem razkoščičimo, olupimo in narežemo na rezine. Oprano solato natrebimo.
  4. Nato pripravimo solatni preliv. Čebulo narežemo na tanke rezine in zmešamo z 2 žlicama sončničnega olja, limoninim sokom ter sladkorjem. Solimo in popramo.
  5. Vse sestavine razporedimo na krožnike in začinimo s prelivom.

Nasvet

  • K tej jedi se odlično podajo še tople, popečene rezine originalne francoske bagete OKUS TRADICIJE. Bageto narežemo na rezine. Položimo jih na pekač, obložen s papirjem za peko, pokapamo z oljčnim oljem in pečemo približno 5 minut v pečici, segreti na 200 °C (oz. na 180 °C, če pečemo s funkcijo kroženja vročega zraka).

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.