Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

  • bio oljčno olje NATUR AKTIV
  • 3 stroki česna, olupljeni
  • 300 g šampinjonov
  • 1 čebula
  • 150 ml jušne osnove iz kokošje jušne kocke LE GUSTO
  • suh peteršilj in drobnjak
  • 150 g leče HAPPY HARVEST
  • 300 ml smetane za kuhanje MILFINA
  • 200 g špinače
  • sol in poper po okusu

Priprava

  1. Na olivnem olju počasi prepraži čebulo, po nekaj minutah dodaj nasekljan česen. V ponev dodaj cele očiščene šampinjone. Dolij piščančjo jušno osnovo in zmanjšaj temperaturo na polovico. Dodaj lečo in začini s soljo, poprom, suhim peteršiljem in suhim drobnjakom. Kuhaj 10 do 15 minut. Nato dodaj smetano za kuhanje in na koncu še špinačo. Počakaj, da se špinača malo omehča in postrezi toplo.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.